Рецепт Ратунда в маслі на зиму фото

Ратунда в маслі на зиму
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Овочі , Болгарський перець
Пісні страви , Рецепти для схуднення
На обід , На святковий стіл
Заготовки , Консервація
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 40 хв.

Ratunda - чудовий сорт перцю. М'ясистий, ароматний і гострий, він не дарма припав до смаку багатьом гурманам. Пропоную його приготувати в маслі на зиму. Виходить відмінна закуска!

Опис приготування:

Яскраву, святкову закуску з ратунди в маслі приготувати дуже просто. Смак непередаваний, гіркувато-солодкий. Такий перець стане хорошою приправою до м'яса, курці, індичці, рибі. Його можна використовувати в приготуванні салатів, піци, соусів. Із зазначених інгредієнтів виходить одна баночка об'ємом 500 мл.

  • Ratunda - 500 грам
  • Часник - 2 зубчики
  • Соняшникова олія - 50 мілілітрів
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Оцет 9% - 1 Ст. Ложка
  • Вода - 250 мілілітрів
ратунда в маслі на зиму - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти для приготування ратунди в маслі.
ратунда в маслі на зиму - фото крок 2
Ратунду очистіть від насіння і помийте.
ратунда в маслі на зиму - фото крок 3
Розріжте кожен перець на 4-5 частин.
ратунда в маслі на зиму - фото крок 4
Приготуйте маринад. У каструлю налийте воду. Додайте сіль і цукор.
ратунда в маслі на зиму - фото крок 5
Влийте оцет 9% і соняшникову олію.
ратунда в маслі на зиму - фото крок 6
Доведіть маринад до кипіння і викладіть частина ратунди. Варіть перець на середньому вогні 7-8 хвилин. Першу порцію викладіть в банку і відправте в каструлю другу частину перцю.
ратунда в маслі на зиму - фото крок 7
Викладіть ратунду в стерилізовану баночку, додайте часник.
ратунда в маслі на зиму - фото крок 8
Залийте в банку гарячий маринад, закатати банку кришкою і відправте в комору. Подавайте на закуску.

Схожі рецепти