Рецепт Рататуй з картоплею фото

Рататуй з картоплею
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Овочі , Картопля , Кабачок
Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Рататуй
Кількість порцій: 5
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Приголомшливо смачне блюдо, яке винайшли французькі ченці. Завдяки цьому овочевому рагу вони з легкістю дотримувалися посту і не відмовляли собі в задоволенні скуштувати смачний рататуй.

Опис приготування:

Для приготування рататуя з картоплею поріжте всі овочі і змішайте їх з виноградом, подрібненою зеленню, сіллю і перцем. Додайте в суміш воду і оливкове масло, накрийте фольгою і запечіть в духовці протягом 1 годину 15 хвилин при температурі 200 градусів. Подайте в гарячому вигляді. Смачного!

  • Виноград - 100 грам
  • Кабачок - 2 штуки
  • Помідор - 2 штуки
  • Картопля - 2 штуки
  • Перець солодкий - 1 штука
  • Яблуко - 1 штука
  • Пучок зелені - 1 штука
  • Вода - 0, 5 склянки
  • Оливкова олія - За смаком
  • Сіль, перець - За смаком
рататуй з картоплею - фото крок 1
Картопля, перець і помідори без шкірки порізати кубиками.
рататуй з картоплею - фото крок 2
Кабачок наріжте кружальцями, а яблуко скибочками.
рататуй з картоплею - фото крок 3
Змішайте всі нарізані овочі, виноград і подрібнену зелень, додайте сіль і перець.
рататуй з картоплею - фото крок 4
Викладіть суміш у форму для запікання, додайте воду, оливкова олія, накрийте фольгою і запечіть в духовці протягом 1 годину 15 хвилин при температурі 200 градусів. Подайте в гарячому вигляді.

Схожі рецепти