Рататуй з картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Приголомшливо смачне блюдо, яке винайшли французькі ченці. Завдяки цьому овочевому рагу вони з легкістю дотримувалися посту і не відмовляли собі в задоволенні скуштувати смачний рататуй.
Для приготування рататуя з картоплею поріжте всі овочі і змішайте їх з виноградом, подрібненою зеленню, сіллю і перцем. Додайте в суміш воду і оливкове масло, накрийте фольгою і запечіть в духовці протягом 1 годину 15 хвилин при температурі 200 градусів. Подайте в гарячому вигляді. Смачного!
- Виноград - 100 грам
- Кабачок - 2 штуки
- Помідор - 2 штуки
- Картопля - 2 штуки
- Перець солодкий - 1 штука
- Яблуко - 1 штука
- Пучок зелені - 1 штука
- Вода - 0, 5 склянки
- Оливкова олія - За смаком
- Сіль, перець - За смаком
Картопля, перець і помідори без шкірки порізати кубиками.
Кабачок наріжте кружальцями, а яблуко скибочками.
Змішайте всі нарізані овочі, виноград і подрібнену зелень, додайте сіль і перець.
Викладіть суміш у форму для запікання, додайте воду, оливкова олія, накрийте фольгою і запечіть в духовці протягом 1 годину 15 хвилин при температурі 200 градусів. Подайте в гарячому вигляді.