Рецепт Рагу з моркви на зиму фото

Рагу з моркви на зиму
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Овочі, Помідор, Морква, Болгарський перець
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Заготовки, Консервація

Приготувати рагу з моркви на зиму можна в домашніх умовах дуже швидко. Цей рецепт - один із способів зробити смачну закуску на зиму. Якщо ви знайомі з закачуванням, готувати буде просто.

Салати на зиму готуються по-різному. Ця закуска є хорошим варіантом для обіднього столу. Рагу з моркви на зиму - відмінний варіант перекусити або додати до гарніру овочів.

  • Морква - 5 штук
  • Цибуля - 3 штуки
  • Сіль - 50 грам
  • Цукор - 50 грам
  • Спеції - За смаком
  • Перець - 3 штуки
  • Помідори - 5 штук
  • Кабачок - 3 штуки
  • Рослинна олія - 0, 5 L
рагу з моркви на зиму - фото крок 1
1. Рагу з моркви і овочів на зиму готується дуже легко: для початку нам потрібно очистити черзі всі овочі. Починаємо з кабачків. Після очищення нарізаємо їх кубиками.
рагу з моркви на зиму - фото крок 2
2. Морква потрібно очистити і ретельно вимити.
рагу з моркви на зиму - фото крок 3
3. Нарізаємо моркву соломкою, також нарізаємо цибулю.
рагу з моркви на зиму - фото крок 4
4. Помідори ріжемо також кубиками (шкірку можна зняти), відправляємо все овочі в ємність, в якій будете гасити рагу. Перецьь ріжемо соломкою, додаємо сіль, цукор і рослинне масло.
рагу з моркви на зиму - фото крок 5
5. Все ретельно перемішуємо і доводимо до кипіння. Тушкуємо на слабкому вогні близько 30 хвилин, після чого розливаємо по стерилізованим банкам.
рагу з моркви на зиму - фото крок 6
6. Якщо хочете, щоб заготовки простояли всю зиму, додайте за 5 хвилин до вимкнення вогню 50 грам оцту.
рагу з моркви на зиму - фото крок 7
7. Тепер наші баночки можна закатати і прибрати в комору або льох (тільки після повного охолодження).

Схожі рецепти