Салат з моркви на зиму
(покроковий рецепт з фото)
Смачний салат з моркви взимку дуже вам стане в нагоді. Його можна подавати і як закуску, і на додаток до основних страв. А заготовити такий салат дуже легко та й обійдеться він вам дуже дешево.
1. Моєму овочі та зелень. Чистим морковь, перець і часник.
2. Морква можна натерти на крупній тертці - в цьому випадку салат буде більше схожий на соус, а можна нарізати смужками. Перець, помідори і часник прокручуємо через м'ясорубку.
3. Зелень петрушки дрібно нарізаємо.
4. Викладаємо всі підготовлені овочі в каструлю, додаємо до них нарізану зелень, цукор, сіль, рослинне масло і оцет.
5. Ставимо на вогонь і варимо 1 час.
6. У вимиті і простерилізовані банки накладаємо готовий салат, закочує кришками. В мене виходить 5 банок ємністю 0, 7 L.
От і все, наш салат готовий. Смачного!
- Морква - 2 кілограма
- Помідори - 1 кілограм
- Перець болгарський - 1 кілограм
- Часник - 150 грам
- Перець гіркий - 1-2 штук (за смаком)
- Зелень петрушки - 50 грам
- Цукор - 150 грам
- Сіль - 40 грам
- Оцет 9% - 75 мілілітрів
- Рослинна олія - 400 мілілітрів
1. Моєму овочі та зелень. Чистим морковь, перець і часник.
2. Морква можна натерти на крупній тертці - в цьому випадку салат буде більше схожий на соус, а можна нарізати смужками. Перець, помідори і часник прокручуємо через м'ясорубку.
3. Зелень петрушки дрібно нарізаємо.
4. Викладаємо всі підготовлені овочі в каструлю, додаємо до них нарізану зелень, цукор, сіль, рослинне масло і оцет.
5. Ставимо на вогонь і варимо 1 час.
6. У вимиті і простерилізовані банки накладаємо готовий салат, закочує кришками. В мене виходить 5 банок ємністю 0, 7 L.
От і все, наш салат готовий. Смачного!
2. Морква можна натерти на крупній тертці - в цьому випадку салат буде більше схожий на соус, а можна нарізати смужками. Перець, помідори і часник прокручуємо через м'ясорубку.
3. Зелень петрушки дрібно нарізаємо.
4. Викладаємо всі підготовлені овочі в каструлю, додаємо до них нарізану зелень, цукор, сіль, рослинне масло і оцет.
5. Ставимо на вогонь і варимо 1 час.
6. У вимиті і простерилізовані банки накладаємо готовий салат, закочує кришками. В мене виходить 5 банок ємністю 0, 7 L.
От і все, наш салат готовий. Смачного!