Рецепт Салат з моркви на зиму фото

Салат з моркви на зиму
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Помідор , Морква , Болгарський перець
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Рецепти сироїдіння
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Заготовки
Кількість порцій: 1
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Смачний салат з моркви взимку дуже вам стане в нагоді. Його можна подавати і як закуску, і на додаток до основних страв. А заготовити такий салат дуже легко та й обійдеться він вам дуже дешево.

Опис приготування:

1. Моєму овочі та зелень. Чистим морковь, перець і часник.

2. Морква можна натерти на крупній тертці - в цьому випадку салат буде більше схожий на соус, а можна нарізати смужками. Перець, помідори і часник прокручуємо через м'ясорубку.

3. Зелень петрушки дрібно нарізаємо.

4. Викладаємо всі підготовлені овочі в каструлю, додаємо до них нарізану зелень, цукор, сіль, рослинне масло і оцет.

5. Ставимо на вогонь і варимо 1 час.

6. У вимиті і простерилізовані банки накладаємо готовий салат, закочує кришками. В мене виходить 5 банок ємністю 0, 7 L.

От і все, наш салат готовий. Смачного!

  • Морква - 2 кілограма
  • Помідори - 1 кілограм
  • Перець болгарський - 1 кілограм
  • Часник - 150 грам
  • Перець гіркий - 1-2 штук (за смаком)
  • Зелень петрушки - 50 грам
  • Цукор - 150 грам
  • Сіль - 40 грам
  • Оцет 9% - 75 мілілітрів
  • Рослинна олія - 400 мілілітрів
1. Моєму овочі та зелень. Чистим морковь, перець і часник.

2. Морква можна натерти на крупній тертці - в цьому випадку салат буде більше схожий на соус, а можна нарізати смужками. Перець, помідори і часник прокручуємо через м'ясорубку.

3. Зелень петрушки дрібно нарізаємо.

4. Викладаємо всі підготовлені овочі в каструлю, додаємо до них нарізану зелень, цукор, сіль, рослинне масло і оцет.

5. Ставимо на вогонь і варимо 1 час.

6. У вимиті і простерилізовані банки накладаємо готовий салат, закочує кришками. В мене виходить 5 банок ємністю 0, 7 L.

От і все, наш салат готовий. Смачного!

Схожі рецепти