Рагу по-угорськи
(покроковий рецепт з фото)
Рагу по-угорськи - ситна і смачна їжа, проста і корисна. Історично рагу - це меню селян. Блюдо готується довго, спочатку гаситься м'ясо, як правило, яловичина, а потім додаються овочі.
Рагу по-угорськи правильно готувати досить клопітно, тому робіть відразу великий обсяг. Тим більше, що рагу назавтра ще смачніше. Рагу по-угорськи можна робити на дачі, зі свіжими овочами, воно просто казкове. А щоб не бігати в очікуванні страви навколо казана, почніть готувати його з ранку. Поки попрацюєте, м'ясо подтушітся. На природі я все овочі закладаю в казан без обсмажування, обов'язково додаю свіжу зелень. Дайте страві добре протушкувати і настоятися! Успіхів і приємного апетиту!
- М'ясо - 500 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Капуста - 0, 5 штуки
- Картопля - 0, 5 кілограма
- Часник - 1 штука
- Вино - 100 мілілітрів
- Томатний сік - 200 мілілітрів
- Олія соняшникова - 150 мілілітрів
- Паприка - 1 Ст. Ложка
- Сіль, спеції - За смаком
М'ясо порізати на кубики.
М'ясо обсмажте на сильному вогні, додайте вино.
М'ясо тушкуйте під кришкою на слабкому вогні, 35-40 хвилин.
Морква поріжте крупно.
Цибуля поріжте півкільцями.
Обсмажте цибулю і моркву на сковороді.
Цибулю і моркву додайте до м'яса.
Картопля також окремо підсмажте на олії.
Картопля додайте в казан і посипте паприкою.
Капусту тонко нашаткуйте і обсмажте з томатним соком.
Капуста інвестувати в Казані, додамо часник і відправимо казан в духовку. Гасити 40 хвилин при 180 градусах. Потім вимкніть піч і нехай рагу постоїть ще 40 хвилин в духовці.
Смачного!