Пюре з цукіні і помідорів
(покроковий рецепт з фото)
Ніколи не подумала, що дитяче харчування може бути таким різноманітним! Наскільки цікаві виходять поєднання різних овочів і фруктів. І все корисне і поживне. Ось ще один такий рецепт.
Цього разу пропоную вам прочитати про те, як приготувати пюре з цукіні і помідорів. А ще в складі будуть авокадо, базилік і часник. Блюдо ідеально для харчування дітей від 9 місяців, а також підійде для дієт різних видів.
- Помідор - 300 грам
- Cukini - 1 штука
- Авокадо - 1 штука
- Базилік - 6 штук (листочки)
- М'ята - 2 штуки
- Кедрові горіхи - 10 грам
- Фета - 40 грам
- Часник - 0, 5 зубчики
- Оливкова олія - 4 Ст. Ложки
- Лимонний сік - 0, 5 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
1. Помідори відваріть в киплячій воді 1 хвилину, а потім зніміть з них шкірку і крупно наріжте.
2. В цей же час цукіні наріжте кубиками. Викладіть їх на деко. Збризніть маслом, розсипте сіль і дрібно нашатковану часник. Запікайте шматочки протягом 20 хвилин при 180 градусах.
3. Потім в блендері з'єднайте помідори, базилік, м'яту, цукіні, сік, масло і авокадо. Пару шматочків цукіні залиште для сервірування.
4. Подрібніть інгредієнти в пюре.
5. Горіхи злегка обсмажте на сухій сковороді до золотистого кольору.
6. Подавайте пюре з цукіні, горіхами і фетою. Смачного!