Пюре з цукіні і грибів
(покроковий рецепт з фото)
Багато молодих мам навіть не підозрюють, яке існує різноманітність варіантів для першого прикорму. Що, це майже завжди пюре, але смаки можна пробувати різні. Наприклад, ознайомтеся з цим.
Для того щоб підготувати продукти до подрібнення, їх необхідно попередньо запекти або приготувати на пару. У першому варіанті смак буде більш насиченою, його і виберемо. І для початку ознайомтеся з тим, як приготувати пюре з цукіні і грибів, а також в складі буде пармезан і солодка картопля.
- Цукіні - 1 штука
- Шиітаке - 150 грам
- Благословення - 150 грам
- Овочевий бульйон - 120 мілілітрів
- Пармезан - 15 грам
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
- Чебрець свіжий, гілочка - 1 штука
1. Для початку наріжте середніми шматочками цукіні, гриби і картопля.
2. Потім викладіть їх на деко. Полийте маслом.
3. Випікайте інгредієнти протягом 25 хвилин при 180 градусах в духовці.
4. Після цього перекладіть всі продукти в блендер.
5. Подрібніть все в пюре. Якщо готуєте для дорослих, додайте сир, сіль, перець і ароматні трави. Смачного!