Пурпурний салат
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування салату «Пурпурне». Салат готується швидко, і має оригінальний пурпурний колір.
У процесі приготування салату використовуються копчені ковбаски і рубана шинка. Так само можна замінити їх відвареною телячим серцем. Це буде тільки корисніше і не менш смачно.
- Крем - - За смаком
- Сік лимона - 1 Ст. Ложка
- Капуста червонокачанна - 200 грам
- Перець і сіль - - За смаком
- Ковбаски копчені - 6 штук
- Червона цибуля - 1 штука
- Хрін тертий - - За смаком
- Буряк - 1 штука
- Шинка - 200 грам
- Банку Квасоля червона - 1/2 штуки
- Апельсин червоний - 1 штука
- Масло оливкове - 4 Ст. Ложки
1. Промиваємо червоний лук, очищаємо і нарізаємо кільцями. У ньому великий вміст вітамінів, заліза, магнію і кальцію.
2. Так як червона цибуля є найгострішим з усіх видів цибулі, нам треба нарізану цибулю замаринувати в приготовленої суміші з соку лимона і оливкового масла (1:1) і хвилин на двадцять залишити.
3. Тонкою соломкою нарізаємо шинку, вздовж на чотири частини розрізаємо копчені ковбаски, потім шматочками нарізаємо впоперек. Тонко нарізаємо краснокочанную капусту. Червонокачанна капуста містить багато вітамінів, селену і мікроелементів.
4. Відварюємо буряк, очищаємо і натираємо на крупну тертку. Інгредієнти можна розділяти на порції, додати консервовану червону квасолю, сметану, тертий хрін і скибочку апельсина.
5. Можна змішувати шинку, ковбасу, капусту, квасоля, апельсин і заправити все сметаною. І сюди додати перець, сіль і хрін.
6. У формі гітари салат викладаємо на блюдо. Блюдо готове до подачі на стіл.