Рецепт Пурпурний салат фото

Пурпурний салат
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Цибуля , Червона цибуля
ПП рецепти
На обід
Салати
Кількість порцій: 6
Час приготування: 30 хв.

Рецепт приготування салату «Пурпурне». Салат готується швидко, і має оригінальний пурпурний колір.

Опис приготування:

У процесі приготування салату використовуються копчені ковбаски і рубана шинка. Так само можна замінити їх відвареною телячим серцем. Це буде тільки корисніше і не менш смачно.

  • Крем - - За смаком
  • Сік лимона - 1 Ст. Ложка
  • Капуста червонокачанна - 200 грам
  • Перець і сіль - - За смаком
  • Ковбаски копчені - 6 штук
  • Червона цибуля - 1 штука
  • Хрін тертий - - За смаком
  • Буряк - 1 штука
  • Шинка - 200 грам
  • Банку Квасоля червона - 1/2 штуки
  • Апельсин червоний - 1 штука
  • Масло оливкове - 4 Ст. Ложки
пурпурний салат - фото крок 1
1. Промиваємо червоний лук, очищаємо і нарізаємо кільцями. У ньому великий вміст вітамінів, заліза, магнію і кальцію.
пурпурний салат - фото крок 2
2. Так як червона цибуля є найгострішим з усіх видів цибулі, нам треба нарізану цибулю замаринувати в приготовленої суміші з соку лимона і оливкового масла (1:1) і хвилин на двадцять залишити.
пурпурний салат - фото крок 3
3. Тонкою соломкою нарізаємо шинку, вздовж на чотири частини розрізаємо копчені ковбаски, потім шматочками нарізаємо впоперек. Тонко нарізаємо краснокочанную капусту. Червонокачанна капуста містить багато вітамінів, селену і мікроелементів.
пурпурний салат - фото крок 4
4. Відварюємо буряк, очищаємо і натираємо на крупну тертку. Інгредієнти можна розділяти на порції, додати консервовану червону квасолю, сметану, тертий хрін і скибочку апельсина.
пурпурний салат - фото крок 5
5. Можна змішувати шинку, ковбасу, капусту, квасоля, апельсин і заправити все сметаною. І сюди додати перець, сіль і хрін.
пурпурний салат - фото крок 6
6. У формі гітари салат викладаємо на блюдо. Блюдо готове до подачі на стіл.

Схожі рецепти