Пудинг з нутелою
(покроковий рецепт з фото)
Пудинг з нутелою - ласощі, яке готується просто, швидко і з мінімальної кількості продуктів. Цей ніжний домашній десерт припаде до смаку не тільки дітям, але і дорослим!
Шоколадний пудинг з Нутеллою - рецепт дуже смачного, «Живого», красивого святкового десерту. Це вишуканий десерт з ніжною кремовою текстурою і насиченим смаком.
- Nutella - 1.5 Ст. Ложки
- Молоко - 2 склянки
- Яєчні жовтки - 3 штуки
- Цукор - 1/2 склянки
- Кукурудзяний крохмаль - 3 Ст. Ложки
- Ванілін - 1/2 чайних ложки
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
1. У чашу міксера вбийте жовтки і покладіть цукор.
2. Збийте вміст до однорідної пишної маси.
3. Додайте крохмаль, ванілін, вершкове масло і ретельно перемішайте.
4. В окремому посуді молоко доведіть до кипіння. Тонкою цівкою додайте яєчну суміш, не перестаючи заважати до однорідного стану, прокип'ятіть суміш 1-2 хвилини. Розділіть готову суміш на дві рівні частини.
5. В одну частину злегка остигнула маси додайте нутеллу, перемішайте.
6. Розливайте масу у формочки, перегородили середину кошики паперової картонкою. Остудіть в холодильнику 2-3 годину.