Пудинг «Королівський»
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні хочу запропонувати вам спекти пудинг, який готується досить просто і з дуже доступних продуктів. Рецепт у мене відразу викликав інтерес, захотілося швидше спробувати.
Королівський пудинг - тришаровий, дуже солодкий і калорійний десерт. Самий нижній шар - варення. Варення можна використовувати будь-який, на свій смак. Другий шар - це хлібний пудинг, який на виході буде дуже схожий на суфле, він дуже ніжний. І верхній, третій шар - це меренга. Загалом, рай для ласунів.
- Молоко - 575 мілілітрів
- Панірувальні сухарі - 125 грам
- Цукор - 150 грам
- Лимон - 1 штука
- Вершкове масло - 25 грам
- Яйце - 3 штуки
- Малинове варення - 6 Ст. Ложок
1. Нагрійте молоко на середньому вогні, обережно доведіть до кипіння. Змішайте його з панірувальними сухарями, 2 столовими ложками цукру, цедрою одного лимона і вершковим маслом. Перемішайте суміш і остудіть протягом 15 хвилин.
2. Додайте в суміш три жовтка, залишивши білки для безе. Розкладіть суміш по формах.
3. Помістіть формочки на деко для випікання і поставте в духовку на 15 хвилин при температурі 180 градусів.
4. На запечений пудинг помістіть малинове варення.
5. Збийте білок до стійких піків і глянсової поверхні, додавши 60 грам цукру.
6. За допомогою кондитерського шприца прикрасьте пудинг збитим безе і подавайте десерт до столу.