Рецепт Пудинг «Королівський» фото

Пудинг «Королівський»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Англійська кухня
Ягоди , Молочні продукти , Малина , Молоко
Дієтичне харчування
На полуденок , Для дітей , На святковий стіл
Солодке , Десерти , Пудинг
Кількість порцій: 6
Час приготування: 40 хв.

Сьогодні хочу запропонувати вам спекти пудинг, який готується досить просто і з дуже доступних продуктів. Рецепт у мене відразу викликав інтерес, захотілося швидше спробувати.

Опис приготування:

Королівський пудинг - тришаровий, дуже солодкий і калорійний десерт. Самий нижній шар - варення. Варення можна використовувати будь-який, на свій смак. Другий шар - це хлібний пудинг, який на виході буде дуже схожий на суфле, він дуже ніжний. І верхній, третій шар - це меренга. Загалом, рай для ласунів.

  • Молоко - 575 мілілітрів
  • Панірувальні сухарі - 125 грам
  • Цукор - 150 грам
  • Лимон - 1 штука
  • Вершкове масло - 25 грам
  • Яйце - 3 штуки
  • Малинове варення - 6 Ст. Ложок
пудинг
1. Нагрійте молоко на середньому вогні, обережно доведіть до кипіння. Змішайте його з панірувальними сухарями, 2 столовими ложками цукру, цедрою одного лимона і вершковим маслом. Перемішайте суміш і остудіть протягом 15 хвилин.
пудинг
2. Додайте в суміш три жовтка, залишивши білки для безе. Розкладіть суміш по формах.
пудинг
3. Помістіть формочки на деко для випікання і поставте в духовку на 15 хвилин при температурі 180 градусів.
пудинг
4. На запечений пудинг помістіть малинове варення.
пудинг
5. Збийте білок до стійких піків і глянсової поверхні, додавши 60 грам цукру.
пудинг
6. За допомогою кондитерського шприца прикрасьте пудинг збитим безе і подавайте десерт до столу.

Схожі рецепти