Пшенніков
(покроковий рецепт з фото)
Смачне ситне блюдо, яке готується дуже просто. Прекрасно підійде на сніданок і від нього не відмовляться ні дорослі, ні діти. Пригощайтеся!
Просте і смачне блюдо. Найкраще вона виходить в грубці, але через брак такої підійде духовка і навіть мультиварка. Посуд треба брати з високими бортами, щоб молоко при запіканні НЕ хлюпалося. Так само сюди можна додати будь-які сухофрукти, горіхи або ягоди. Гарний Пшенніков як в гарячому, так і в холодному вигляді. Подавати краще з молоком або сметаною. Смачного!
- Пшоно - 1/2 склянки
- Молоко - 500 мілілітрів
- Сіль - 1/4 чайних ложки
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Ванілін - За смаком

Підготуйте всі необхідні інгредієнти.

Промийте пшоно. Залийте окропом на 5 хвилин.

Злийте воду, покладіть крупу в форму. Додайте цукор, сіль і ванілін.

Влийте молоко і перемішайте.

Покладіть шматочки масла.

Запікайте в гарячій духовці при 180 градусах протягом 80 хвилин.

Подавайте відразу.

Смачного!