Пряний кетчуп з яблуками і каррі
(покроковий рецепт з фото)
Кетчуп вже давно не купую, а готую свій за цим рецептом. Зовсім не гострий, сподобається і дорослим, і дітям. До того ж, нескладно готується, не вимагає стерилізації і відмінно зберігається!
У цьому рецепті кількість інгредієнтів, трав і спецій вивірено до дрібниць. Тому рекомендую точно дотримуватися рецептуру і тоді Ви отримаєте незмінно відмінний результат! Готувати не обов'язково в мультиварці, можна готувати на плиті на невеликому вогні в 2 етапу.
- Яблуко - 2 штуки
- Часник - 4 зубчики
- Лимон - 1 штука
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Каррі - 2 чайних ложки
- Лавровий лист - 2 штуки
- Паприка - 1/2 чайних ложки
- Імбир - 1 щіпка
- Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
- Помідор - 6 штук
- Сіль - За смаком
1. Яблука почистіть і наріжте часточками.
2. Помідори помийте, наріжте часточками.
3. Складіть яблука і помідори в чашу пароварки і готуйте в мультиварці в режимі "пароварка" 15 хвилин.
4. Складіть в чашу блендера помідори і яблука, додайте часник, сік лимона і всі спеції.
5. Подрібніть все до однорідного стану. Готуйте в мультиварці в режимі "гасіння" 20 хвилин. Додати сіль.
6. Розкладіть по стерилізованим банкам і закрийте стерилізованими кришками. Смачного!