Посол оселедця в домашніх умовах
(покроковий рецепт з фото)
Всіх любителів апетитною і пікантною оселедця запрошую на кухню, щоб навчитися самостійно її солити. Хочете завжди мати під рукою свіжу, смачну рибку? запам'ятовуйте, все дуже просто!
Хочу порадити вам, як зробити засолення оселедця в домашніх умовах. Це рецепт на швидку руку, так як вже через годинку можна пробувати, що вийшло. Якщо вам потрібно швидко подати до столу пікантну закуску, цей варіант - то, що потрібно! У розсіл можна додати не тільки лавровий лист і перець, але і будь-які інші ароматні спеції, який вам до душі.
- Оселедець - 1 штука
- Сіль - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 1/2 чайних ложки
- Спеції - За смаком (перець, лавровий лист)
- Вода - 1 літр
- Оцет - 1 Ст. Ложка
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
1. Ось такий невеликий набір інгредієнтів нам буде потрібно.
2. Оселедець вимийте і висушіть. Видаліть голову і нутрощі.
3. Акуратно дістаньте кісточки.
4. Філе наріжте невеликими шматочками.
5. Викладіть в глибоку миску або баночку. Додайте оцет і рослинне масло.
6. Доведіть воду до кипіння. Додайте сіль, цукор, спеції за смаком. Зніміть розсіл з вогню, остудіть хвилин 5 і влийте в оселедець. Залиште на годинку.
7. При бажанні можна додати нарізану цибулю.
Смачного!
Смачного!