Рецепт Помідори з грибами запечені фото

Помідори з грибами запечені
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Помідор
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: -12
Час приготування: 2 г. 0 хв.

У літній сезон немає нічого кращого свіжих овочів і грибочків. Але в запеченому вигляді він може виявитись нітрохи не гірше. Пропоную вам рецепт приготування помідорів з грибами запечених.

Опис приготування:

Це простий рецепт приготування помідорів з грибами запечених. Ця страва є прикрасою для будь-якого столу і виразно викличе здивовані погляди ваших гостей.

  • Помідор - 4 штуки
  • Картопля - 4 штуки
  • Вершкове масло - 30 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Шпинат - 1 штука (пучок)
  • Печериці - 5-7 штук
  • Сало - 100 грам
  • Сіль - За смаком
  • Чорний кунжут - За смаком
помідори з грибами запечені - фото крок 1
Варимо картоплю в підсоленій воді.
помідори з грибами запечені - фото крок 2
Гриби смажимо в салі протягом 15 хвилин. Попередньо помиємо їх і наріжемо пластинками.
помідори з грибами запечені - фото крок 3
Шпинат подрібнюємо блендером. У мисці змішуємо жовток яйця зі шпинатом, а краще шпинат процідити і додати сік, щоб у нас просто вийшов гарний відтінок. Коли картопля буде готовий, зливаємо воду, додаємо яйце зі шпинатом в картопля. Солимо і збиваємо пюре, добре перемішуємо.
помідори з грибами запечені - фото крок 4
Помідори вирізаємо зсередини, рівномірно розподіляємо по ним гриби.
помідори з грибами запечені - фото крок 5
Заправляємо помідори картопляним пюре. Тримаємо в духовці при температурі 180 градусів протягом 30 хвилин.

Схожі рецепти