Помідори з грибами запечені
(покроковий рецепт з фото)
У літній сезон немає нічого кращого свіжих овочів і грибочків. Але в запеченому вигляді він може виявитись нітрохи не гірше. Пропоную вам рецепт приготування помідорів з грибами запечених.
Це простий рецепт приготування помідорів з грибами запечених. Ця страва є прикрасою для будь-якого столу і виразно викличе здивовані погляди ваших гостей.
- Помідор - 4 штуки
- Картопля - 4 штуки
- Вершкове масло - 30 грам
- Яйце - 1 штука
- Шпинат - 1 штука (пучок)
- Печериці - 5-7 штук
- Сало - 100 грам
- Сіль - За смаком
- Чорний кунжут - За смаком
Варимо картоплю в підсоленій воді.
Гриби смажимо в салі протягом 15 хвилин. Попередньо помиємо їх і наріжемо пластинками.
Шпинат подрібнюємо блендером. У мисці змішуємо жовток яйця зі шпинатом, а краще шпинат процідити і додати сік, щоб у нас просто вийшов гарний відтінок. Коли картопля буде готовий, зливаємо воду, додаємо яйце зі шпинатом в картопля. Солимо і збиваємо пюре, добре перемішуємо.
Помідори вирізаємо зсередини, рівномірно розподіляємо по ним гриби.
Заправляємо помідори картопляним пюре. Тримаємо в духовці при температурі 180 градусів протягом 30 хвилин.