Помідори, запечені з кабачками
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви вирішили сісти на овочеву дієту або ж просто віддаєте належне рослинній їжі, пропоную вам спробувати помідори, запечені з кабачками. Смачно, поживно і, що досить важливо, корисно.
Щоб приготувати помідори, запечені з кабачками, в домашніх умовах, спочатку замочуємо кабачки в проточній воді, потім готуємо начинку на сковорідці. Фаршируємо кабачки, загортаємо в фольгу і десь через годину отримуємо смачне гаряче блюдо.
- Кабачок - 1 штука
- Часник - 3 зубчики
- Цибуля - 2 штуки
- Помідори - 400 грам
- Яйця курячі - 3 штуки
- Сир - 150 грам
- Масло рослинне - За смаком
- Петрушка - За смаком
- Перець мелений - За смаком
- Сіль - За смаком
- Фарш - 300 грам
Очищаємо помідори від шкірки. Очищаємо цибулю від лушпиння і ріжемо кубиками. Трьом сир. Часник очищаємо від лушпиння і подрібнюємо.
Розрізаємо кабачок на дві половинки, попередньо промивши його в холодній воді. Очищаємо від начинки.
Замочуємо кабачки в воді. На сковорідці смажимо цибулю в рослинній олії, через пару хвилин додаємо часник, потім додаємо м'ясний фарш, roza_ker 10 хвилин. Додаємо помідори, подрібнену петрушку і тушкуємо близько 5 хвилин. Додаємо сіль, перець за смаком. Розбиваємо в сковорідку яйця і тертий сир, все перемішуємо. Фаршируємо кабачки начинкою.
Змащуємо фольгу рослинним маслом, з'єднуємо кабачки.
Кабачки покриваємо тертим сиром і закриваємо фольгою. Ми залишаємо в духовці при температурі 180 градусів на 45 хвилин.