Рецепт Помідори, запечені з кабачками фото

Помідори, запечені з кабачками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Кабачок
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , Для дітей
Гарячі страви
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Якщо ви вирішили сісти на овочеву дієту або ж просто віддаєте належне рослинній їжі, пропоную вам спробувати помідори, запечені з кабачками. Смачно, поживно і, що досить важливо, корисно.

Опис приготування:

Щоб приготувати помідори, запечені з кабачками, в домашніх умовах, спочатку замочуємо кабачки в проточній воді, потім готуємо начинку на сковорідці. Фаршируємо кабачки, загортаємо в фольгу і десь через годину отримуємо смачне гаряче блюдо.

  • Кабачок - 1 штука
  • Часник - 3 зубчики
  • Цибуля - 2 штуки
  • Помідори - 400 грам
  • Яйця курячі - 3 штуки
  • Сир - 150 грам
  • Масло рослинне - За смаком
  • Петрушка - За смаком
  • Перець мелений - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Фарш - 300 грам
помідори, запечені з кабачками - фото крок 1
Очищаємо помідори від шкірки. Очищаємо цибулю від лушпиння і ріжемо кубиками. Трьом сир. Часник очищаємо від лушпиння і подрібнюємо.
помідори, запечені з кабачками - фото крок 2
Розрізаємо кабачок на дві половинки, попередньо промивши його в холодній воді. Очищаємо від начинки.
помідори, запечені з кабачками - фото крок 3
Замочуємо кабачки в воді. На сковорідці смажимо цибулю в рослинній олії, через пару хвилин додаємо часник, потім додаємо м'ясний фарш, roza_ker 10 хвилин. Додаємо помідори, подрібнену петрушку і тушкуємо близько 5 хвилин. Додаємо сіль, перець за смаком. Розбиваємо в сковорідку яйця і тертий сир, все перемішуємо. Фаршируємо кабачки начинкою.
помідори, запечені з кабачками - фото крок 4
Змащуємо фольгу рослинним маслом, з'єднуємо кабачки.
помідори, запечені з кабачками - фото крок 5
Кабачки покриваємо тертим сиром і закриваємо фольгою. Ми залишаємо в духовці при температурі 180 градусів на 45 хвилин.

Схожі рецепти