Полуничний гаспачо
(покроковий рецепт з фото)
Всім, хто любить холодні супи, експерименти та незвичайні поєднання, пропоную свій рецепт полуничного гаспачо - це цікавий фруктово-овочевий суп, який не залишить байдужим жодного гурмана!
Полуничний гаспачо - це щось новеньке, чи не так? Я випадково натрапила на цей рецепт в інтернеті і вирішила приготувати. Приготувала і подала до столу як звичайнісінький гаспачо. Спочатку все не зрозуміли, що сталося, але потім стали уплітати суп так, що аж за вухами тріщало. Так що раджу спробувати і вам приготувати цей незвичайний річний холодний суп, який чудово втаязикє голод в жарку погоду. Полуничний гаспачо дивує, вражає, а потім подобається!
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка(+1/2 чашки)
- Часник - 2 зубчики
- Гілочки чебрецю - 6 штук
- Англійська огірок - 1 штука
- Болгарський перець - 2 штуки (червоний, зелений)
- Томатна паста - 6 Ст. Ложок
- Винний оцет - 3 Ст. Ложки
- Соус табаско - - За смаком
- Сіль - - За смаком
Полуницю моєму, очищаємо від плодоніжок і нарізаємо невеликими, довільними шматочками.
Нарізаємо дрібними кубиками зелений перець.
Те ж саме робимо з червоним перцем.
Огірок очищаємо від шкірки і теж нарізаємо дрібними кубиками.
Нарізаємо м'якоть хліба кубиками.
Часник очищаємо, нарізаємо на кілька частин і обсмажуємо в оливковій олії разом з гілочкою чебрецю, потім додаємо хліб і злегка обсмажуємо, весь час перемішуючи.
Всі овочі і фрукти складаємо в одну миску, додаємо обсмажену хліб.
Потім вливаємо підлогу чашки оливкової олії
Додаємо оцет.
Кладемо томатну пасту, додаємо сіль.
Все добре перемішуємо.
Додаємо овочі в блендер. Все гарненько подрібнюємо.
Проціджуємо через сито. Усе!
Наш полуничний гаспачо готовий. Смачного!