Полента в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Полента - смачна кукурудзяна каша з подрібненого зерна. Блюдо насправді дуже корисне і універсальне в своєму застосуванні. Поленту вживають і холодної, і гарячої, солоної і солодкої!
До вашої уваги - простий рецепт приготування поленти в мультиварці. Спершу потрібно зварити кашу з вершковим маслом, а потім запекти 10 хвилин в режимі "випічка", присипавши її тертим сиром. Готову страву подається до столу і в холодному і в гарячому вигляді. Гарного вам дня!
- Зерно зернових - 1 Склянка
- Вершкове масло - 30 грам
- Сир "пармезан" - 30 грам
- Вода - 2, 5 склянки
- Сіль - 1 щіпка

Ретельно промийте кукурудзяну крупу.