Рецепт Полента в мультиварці фото

Полента в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Крупи
Вегетаріанське харчування, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На полуденок
Гарячі страви, Каші

Полента - смачна кукурудзяна каша з подрібненого зерна. Блюдо насправді дуже корисне і універсальне в своєму застосуванні. Поленту вживають і холодної, і гарячої, солоної і солодкої!

До вашої уваги - простий рецепт приготування поленти в мультиварці. Спершу потрібно зварити кашу з вершковим маслом, а потім запекти 10 хвилин в режимі "випічка", присипавши її тертим сиром. Готову страву подається до столу і в холодному і в гарячому вигляді. Гарного вам дня!

  • Зерно зернових - 1 Склянка
  • Вершкове масло - 30 грам
  • Сир "пармезан" - 30 грам
  • Вода - 2, 5 склянки
  • Сіль - 1 щіпка
полента в мультиварці - фото крок 1
Ретельно промийте кукурудзяну крупу.

Схожі рецепти