Поджарка к рису
(покроковий рецепт з фото)
Смачний і простий рецепт піджарки до рису - для вас! Спробуйте це блюдо, і ви зрозумієте, що навіть з простих інгредієнтів, які є в кожному будинку, можна приготувати чудове доповнення до гарніру!
Розповім вам, як приготувати піджарку до рису в домашніх умовах. Це дуже просто, і у мене немає сумнівів, що у вас все вийде з першого разу. Рис відразу набуває вигляду завершеного страви і при цьому не "обростає" зайвими калоріями. Так що якщо ви сидите на дієті і втомилися "давитися" кашами на воді, ось ваше спасіння!
- Мал - 200 грам
- Яйця - 2-3 штук
- Аніс - 1 штука (зірочка)
- Цибуля зелена - 0.5 пучка
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
- Оцет винний - 0.5 Ст. Ложки
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Перець болгарський - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Спеції - За смаком
1. Для початку добре розжарити сковороду з оливковою олією, подрібненим часником і анісом. Це оживляти масло особливими ароматами, і блюдо буде смачніше.
2. Аніс прибираємо, тепер додамо дрібно порізані перець, морквину і зелену цибулю. Обсмажити, поки морква не зарум'яниться, а потім швидко вобьем два яйця і перемішаємо.
3. Спеції, оцет і соєвий соус додамо, коли яйця рівномірно розподіляться по овочах. Підсмажимо ще трохи, а потім поклади готовий рис і перемішати.
4. Ось, власне, і все. Піджарка готова!