Рецепт Поджарка к рису фото

Поджарка к рису
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі , Яйця , Крупи
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 25 хв.

Смачний і простий рецепт піджарки до рису - для вас! Спробуйте це блюдо, і ви зрозумієте, що навіть з простих інгредієнтів, які є в кожному будинку, можна приготувати чудове доповнення до гарніру!

Опис приготування:

Розповім вам, як приготувати піджарку до рису в домашніх умовах. Це дуже просто, і у мене немає сумнівів, що у вас все вийде з першого разу. Рис відразу набуває вигляду завершеного страви і при цьому не"обростає" зайвими калоріями. Так що якщо ви сидите на дієті і втомилися"давитися" кашами на воді, ось ваше спасіння!

  • Мал - 200 грам
  • Яйця - 2-3 штук
  • Аніс - 1 штука (зірочка)
  • Цибуля зелена - 0.5 пучка
  • Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
  • Оцет винний - 0.5 Ст. Ложки
  • Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Спеції - За смаком
поджарка к рису - фото крок 1
1. Для початку добре розжарити сковороду з оливковою олією, подрібненим часником і анісом. Це оживляти масло особливими ароматами, і блюдо буде смачніше.
поджарка к рису - фото крок 2
2. Аніс прибираємо, тепер додамо дрібно порізані перець, морквину і зелену цибулю. Обсмажити, поки морква не зарум'яниться, а потім швидко вобьем два яйця і перемішаємо.
поджарка к рису - фото крок 3
3. Спеції, оцет і соєвий соус додамо, коли яйця рівномірно розподіляться по овочах. Підсмажимо ще трохи, а потім поклади готовий рис і перемішати.
поджарка к рису - фото крок 4
4. Ось, власне, і все. Піджарка готова!

Схожі рецепти