Плов зі свининою
(покроковий рецепт з фото)
Плов прийшов до нас з Азії, де він є традиційною стравою і готується не зі свинини. Але у нас знайти дійсне хорошу баранину не так легко, тому ми будемо робити плов зі свининою.
Для того щоб приготувати справжній плов слід знати кілька дуже нескладних правил, і цей простий рецепт плову зі свининою є відмінним наочним посібником для початківців господарок. З м'ясом все зрозуміло, якщо є баранина хорошої якості, то використовуємо її, але для нашої людини і за смаком і по запаху більш підходящий варіант - це все-таки плов зі свининою. Далі не забуваємо про те, що інгредієнти необхідно брати в правильних пропорціях, а це значить, що м'ясо, Мал, морква і цибуля повинні бути в співвідношенні 1:1. Ну і, звичайно ж, не забуваємо про те, що відрізняє плов від звичайного рису - в плові обов'язково повинен бути зірвак, тобто м'ясо і овочі обов'язково повинні бути обсмажені. Тепер, коли ви знаєте всю необхідну інформацію, можна приступати до справи, а мій рецепт приготування плову зі свининою допоможе вам зробити все правильно.
- Свинина - 1 кілограм
- Мал - 1 кілограм
- Морква - 1 кілограм
- Цибуля ріпчаста - 1 кілограм
- Часник - 1-2 штук
- Олія соняшникова - 1, 5 склянки
- Зорі - 2 чайних ложки
- Барбарис - 1 Чайна ложка
- Перець солодкий червоний - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком