Плов з овочами
(покроковий рецепт з фото)
Немає нічого простіше, ніж приготувати плов з овочами! впевнена, це смачне і корисне вегетаріанське страви оцінять навіть шанувальники м'яса. Простий рецепт плову з овочами - з покроковими фото в допомогу!
Ця страва чудово підходить для дитячого і дієтичного харчування - воно містить велику кількість вітамінів, мінералів і поживних речовин, але при цьому в ньому зовсім мало жиру.
Для приготування такого плову можна використовувати найрізноманітніші овочі - причому заморожені суміші в тому числі! - але я віддаю перевагу класичне поєднання: цибуля, морква, часник, кукурудза, зелений горошок і солодкий перець. Виходить не тільки смачно і корисно, але і красиво!
Дізнавшись, як приготувати плов з овочами, ви зможете використовувати його і як самостійне блюдо, і як гарнір - він відмінно поєднується зі стравами з м'яса, а ще краще з птицею і рибою. Ну що, приступимо?
- Мал - 1, 5 склянки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Банку горошку - 1 штука
- Банка кукурудзи - 1 штука
- Слак перець - 1 штука
- Масло рослинне - 3-4 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
Перед подачею на стіл перемішати. Плов з овочами готовий - смачного! :)