Плов з lisichkami
(покроковий рецепт з фото)
Плов з lisichkami - відмінне обідню страву, насичене і дуже смачне. Велика кількість овочів робить плов дуже ситним і соковитим, до того ж, цей плов з упевненістю можна вважати пісним. Рекомендую!
Перед вами - простий рецепт приготування плову з лисичками. Насамперед потрібно обсмажити цибулю з морквою, потім додаємо гриби, продовжуємо готувати. Далі кладемо перець і томати, а також спеції, tusim 10 хвилин. Засипаємо шар рису, встромляємо в рис часник і заливаємо все водою. Чи не перемішуючи, доводимо страву до кипіння і продовжуємо готувати на повільному вогні ще 40 хвилин. В кінці присипаємо страву зеленню, перемішуємо і подаємо до столу. Хай щастить!
- Мал - 2 склянки
- Лісіцкі - 1 Склянка
- Перець болгарський - 2 штуки
- Томати у власному соку - За смаком
- Морква - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Часник - 5 зубчиків
- Масло рослинне - За смаком
- Зелень - За смаком
- Сіль і перець - За смаком
Подрібнюємо цибулю і обсмажуємо його на рослинному маслі кілька хвилин.
Додайте терту моркву, перемішайте і готуйте ще 5-7 хвилин.
Додаємо промиті і порізані лисички. Продовжуємо готувати.
Настала черга додати порізані томати, перець і сіль за смаком. Тушкуємо під кришкою 10 хвилин.
Засипаємо зверху рис, не перемішуючи його. Встромляємо в рис зубчики часнику.
Заливаємо рис водою, щоб покрити його на 2-3 см. Доводимо до кипіння і продовжуємо готувати під кришкою, на повільному вогні 40 хвилин.
В кінці, коли рис вбере в себе всю рідину, додайте подрібнену зелень і перемішайте блюдо. Смачного!