Плов з індички
(покроковий рецепт з фото)
Привіт всім любителям смачних і корисних страв! Сьогодні я хочу розповісти вам, як приготувати плов з індички по простому рецептом. Повірте, блюдо підкорить вас з першого разу! приступаємо?
Тепер ви знаєте, як приготувати смачний дієтичний плов з індички по простому рецептом. Блюдо виходить в міру соковитим, нежирним, ароматним і дуже просоченим. Обов'язково рекомендую випробувати його будинку. Сподобається і дітям, і дорослим.
- Індичка - 700 грам
- Мал - 450 грам
- Спеції - 15-20 грам
- Морква - 3 штуки
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Голівка часнику - 1 штука
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
Готуємо основні інгредієнти. Овочі очищаємо, рис промиваємо, індичку нарізаємо на шматочки.
У казан наливаємо трохи олії і обсмажуємо на ньому філе індички до золотистого відтінку. На це піде хвилин 7.
Тепер додаємо в казан нарізану півкільцями цибулю, який викладаємо поверх м'яса. Обсмажуємо до рум'янцю.
Морква нарізаємо тонкою соломкою і додаємо до цибулі. Мал змішуємо зі спеціями.
Заливаємо плов водою, додаємо сіль і варимо під кришкою все близько півгодини. Додаємо часник, перемішуємо і наполягаємо блюдо. Плов з індички готовий, смачного!