Плов з часником
(покроковий рецепт з фото)
Плов вже давно став одним з найбільш поширених страв на нашій території і у кожної господині є свій власний спосіб його приготування, а сьогодні я поділюся з вами своїм рецептом.
Цей рецепт приготування плову з часником родом з Узбекистану, там він є одним з традиційних страв. Особисто я його просто обожнюю і часто готую для своєї сім'ї, і, на мій погляд, цей варіант приготування плову є найвдалішим і при цьому досить простим. Ленд себе, інгредієнтів тут мінімальна кількість, тільки те, що потрібно, спеції підібрані ідеально, а в поєднанні все це дає приголомшливий смак і аромат. Саме з цих причин з безлічі способів приготування плову я вибираю цей простий рецепт плову з часником, а моя сім'я повністю мене підтримує. І якщо ви ще ніколи не готували плов таким чином, то обов'язково спробуйте, впевнена, що і вам цей рецепт теж сподобається.
- Мал - 350 грам
- Баранина - 350 грам
- Морква - 1-2 штук
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Масло рослинне - 70 грам (можна замінити салом)
- Часник - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком (слабожгучій червоний мелений перець, зіра, барбарис, можна і стручковий перець)