Рецепт Плов по-Хорезмськой фото

Плов по-Хорезмськой
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Узбецька кухня
М'ясо , Крупи , Баранина , Мал
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Плов
Кількість порцій: 12
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Хорезмська - місто в Узбекистані. Готувати ми будемо справжній узбецький плов, з особливостями приготування, які притаманні саме цій провінції Узбекистану. Обов'язково ознайомтеся з рецептом.

Опис приготування:

Рецепт традиційний узбецький, тому точно дотримуйтесь рецептурі і дотримуйтесь технологію приготування.

  • Баранина - 1 кілограм
  • Морква - 1 кілограм
  • Рис круглозерний - 1 кілограм
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Часник головки - 5 штук
  • Зіра - 1 щіпка
  • Kurdyuk - 300 грам
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Масло рослинне - 300 мілілітрів
плов по-Хорезмськой - фото крок 1
1. М'ясо, курдюк помийте і наріжте.
плов по-Хорезмськой - фото крок 2
2. Розтопіть курдюк, додайте м'ясо, масло і дуже добре обсмажте.
плов по-Хорезмськой - фото крок 3
3. Лук наріжте кубиком.
плов по-Хорезмськой - фото крок 4
4. Додайте в сковороду і обсмажуйте всі разом.
плов по-Хорезмськой - фото крок 5
5. Моркву наріжте брусочками.
плов по-Хорезмськой - фото крок 6
6. Додайте в сковороду моркву, зиру і обсмажуйте всі разом до м'якості моркви.
плов по-Хорезмськой - фото крок 7
7. Часник помийте, відріжте"вусики" .
плов по-Хорезмськой - фото крок 8
8. Рис дуже добре промийте і додайте в сковороду.
плов по-Хорезмськой - фото крок 9
9. Обсмажте все разом, помішуючи, щоб кожна рісинки просочилася маслом.
плов по-Хорезмськой - фото крок 10
10. Вставте в рис часник.
плов по-Хорезмськой - фото крок 11
11. Додати сіль, поперчіть і залийте водою, щоб вона була вище рівня рису на 2 см.
плов по-Хорезмськой - фото крок 12
12. Доведіть до кипіння, потім накрийте кришкою і зменшіть вогонь. Довести до готовності. Смачного!

Схожі рецепти