Плов по-Хорезмськой

Плов по-Хорезмськой
Кількість порцій: 12 Час приготування: 1 г. 30 хв.
Хорезмська — місто в Узбекистані. Готувати ми будемо справжній узбецький плов, з особливостями приготування, які притаманні саме цій провінції Узбекистану. Обов'язково ознайомтеся з рецептом.

опис приготування:

Рецепт традиційний узбецький, тому точно дотримуйтесь рецептурі і дотримуйтесь технологію приготування.

  • баранина— 1 кілограм
  • морква— 1 кілограм
  • рис круглозерний— 1 кілограм
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • часник головки— 5 штук
  • зіра— 1 щіпка
  • Kurdyuk— 300 грам
  • сіль— За смаком
  • перець— За смаком
  • Масло рослинне— 300 мілілітрів
Плов по-Хорезмськой - фото крок 1 1. м'ясо, курдюк помийте і наріжте.

Плов по-Хорезмськой - фото крок 2 2. розтопіть курдюк, додайте м'ясо, масло і дуже добре обсмажте.

Плов по-Хорезмськой - фото крок 3 3. Лук наріжте кубиком.

Плов по-Хорезмськой - фото крок 4 4. Додайте в сковороду і обсмажуйте всі разом.

Плов по-Хорезмськой - фото крок 5 5. Моркву наріжте брусочками.

Плов по-Хорезмськой - фото крок 6 6. Додайте в сковороду моркву, зиру і обсмажуйте всі разом до м'якості моркви.

Плов по-Хорезмськой - фото крок 7 7. часник помийте, відріжте "; вусики ";.

Плов по-Хорезмськой - фото крок 8 8. Рис дуже добре промийте і додайте в сковороду.

Плов по-Хорезмськой - фото крок 9 9. Обсмажте все разом, помішуючи, щоб кожна рісинки просочилася маслом.

Плов по-Хорезмськой - фото крок 10 10. Вставте в рис часник.

Плов по-Хорезмськой - фото крок 11 11. Додати сіль, поперчіть і залийте водою, щоб вона була вище рівня рису на 2 см.

Плов по-Хорезмськой - фото крок 12 12. Доведіть до кипіння, потім накрийте кришкою і зменшіть вогонь. Довести до готовності. Смачного!

Схожі рецепти

Курка з родзинками

Курка з родзинками

Для любителів кисло-солодкого м'яса пропоную рецепт відмінного страви з курки з родзинками в абрикосовому соусі. опис приготування: Курка з родзинками відмінно підійде для швидкого, легкого, але ситної вечері. Також це блюдо можна подати і на святковий стіл. Відварений рис і картопляне пюре — ...

читати далі
Грудинка мокрого посола (варені kopchenaya)

Грудинка мокрого посола (варені kopchenaya)

Якщо ви подасте на стіл таку закуску, Будьте впевнені, що всі гості оцінять вас гідно. Варено-копчена грудинка поєднується в с різними гарнірами, також її можна класти на бутерброди. опис приготування: Вище я детально розповів, как приготовить грудинку мокрого посола варено-копченую. Дотримуйт...

читати далі
Вівсяне шоколадне печиво без випічки

Вівсяне шоколадне печиво без випічки

Бажаєте приготувати чудове вівсяне шоколадне печиво без випічки? Ось вам хороший і простий рецепт даного десерту, який так люблять діти. Та й дорослі не проти поїсти, якщо чесно! опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування вівсяного шоколадного печива без випічки. Печиво готуєт...

читати далі
М'ясо по-французьки зі сметаною

М'ясо по-французьки зі сметаною

Для тих, хто не їсть майонез, але любить запечені в духовці страви, пропоную відмінний альтернативний варіант — рецепт приготування м'яса по-французьки зі сметаною, картоплею і помідорами. опис приготування: Досвідчені господині знають, що приготувати м'ясо по-французьки зі сметаною в домашніх...

читати далі
Салат «Петушки» з куркою і помідорами

Салат «Петушки» з куркою і помідорами

Як приготувати салат "; Петушок" з куркою і помідорами, будете тепер знати і ви. Готується він легко, і є можливість спробувати себе в ролі декоратора, пофантазувати, прикрасити новорічний салат. опис приготування: Дуже оригінальний салат. Він не тільки святково гарний, але і відрізняється див...

читати далі