Рецепт Пьядину фото

Пьядину
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Борошно
ПП рецепти
На полуденок , На природу , На сніданок
Випічка , Коржі
Кількість порцій: 4
Час приготування: 45 хв.

Вам подобається відкривати для себе прості і смачні страви різних країн світу? Якщо так, то рекомендую звернути свою увагу на цей класний варіант, як приготувати пьядину - італійську корж.

Опис приготування:

Якщо ви ніколи не чули про такі коржиках, значить, обов'язково потрібно спробувати їх приготувати:) Із вказаної кількості інгредієнтів у вас вийде 4 штучки. Їх можна наповнити абсолютно будь-якою начинкою, яка вам до душі: сиром, зеленню, шинкою, салатом, фруктами, джемом, Нутеллою і т. d. Це відмінна закуска для дому та пікніка!

  • Борошно - 2 склянки
  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
  • Сіль і розпушувач - 1 щіпка
  • Вода - За смаком (для замісу тіста)
пьядину - фото крок 1
1. У глибокій мисці з'єднайте просіяне борошно, сіль і розпушувач, влийте оливкову олію.
пьядину - фото крок 2
2. Потроху додавайте воду, щоб замісити м'яке тісто. Залиште його хвилин на 20-30, щоб воно відпочило.
пьядину - фото крок 3
3. Потім вкладки 4-6 частин в залежності від розміру сковороди. Кожен шматочок тонко розкачати.
пьядину - фото крок 4
4. Викладіть на добре розігріту сковороду, зробіть проколи вилкою і смажте на середньому вогні до рум'яності з двох сторін.
пьядину - фото крок 5
5. Пьядину готова. Залишилося доповнити її начинкою за смаком і подати до столу. Смачного!

Схожі рецепти