Пьядину
(покроковий рецепт з фото)
Вам подобається відкривати для себе прості і смачні страви різних країн світу? Якщо так, то рекомендую звернути свою увагу на цей класний варіант, як приготувати пьядину - італійську корж.
Якщо ви ніколи не чули про такі коржиках, значить, обов'язково потрібно спробувати їх приготувати:) Із вказаної кількості інгредієнтів у вас вийде 4 штучки. Їх можна наповнити абсолютно будь-якою начинкою, яка вам до душі: сиром, зеленню, шинкою, салатом, фруктами, джемом, Нутеллою і т. d. Це відмінна закуска для дому та пікніка!
- Борошно - 2 склянки
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль і розпушувач - 1 щіпка
- Вода - За смаком (для замісу тіста)
1. У глибокій мисці з'єднайте просіяне борошно, сіль і розпушувач, влийте оливкову олію.
2. Потроху додавайте воду, щоб замісити м'яке тісто. Залиште його хвилин на 20-30, щоб воно відпочило.
3. Потім вкладки 4-6 частин в залежності від розміру сковороди. Кожен шматочок тонко розкачати.
4. Викладіть на добре розігріту сковороду, зробіть проколи вилкою і смажте на середньому вогні до рум'яності з двох сторін.
5. Пьядину готова. Залишилося доповнити її начинкою за смаком і подати до столу. Смачного!