Рецепт Пивний кляр для кальмарів фото

Пивний кляр для кальмарів
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Морепродукти , Кальмари
Вегетаріанське харчування , Вагітним і годуючим
На обід , На вечерю , На сніданок
Страви в клярі
Кількість порцій: 5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Гаряченькі і хрусткі кільця кальмарів послужать чудовою закускою, як на святковому столі, так і на сімейній вечері. Готуються швидко і легко.

Опис приготування:

Щоб приготувати кальмарів в пивному клярі, спочатку необхідно розморозити їх і поріжте кільцями. Потім приготуйте кляр з яйця, борошна, сметани, рослинної олії, пива і молока. Обваляйте кільця кальмарів в борошні, занурте в кляр і обсмажте на розпеченій сковороді до золотистого кольору. Подайте на стіл зі сметаною. Смачного!

  • Кальмар - 2 штуки
  • Яйце - 1 штука
  • Крем - 1 Ст. Ложка
  • Молоко - 3 Ст. Ложки
  • Борошно - 4 Ст. Ложки
  • Пиво - 0, 5 склянки
  • Масло рослинне - За смаком (в кляр + для смаження)
пивний кляр для кальмарів - фото крок 1
Разморозьте кальмарів, обдайте окропом.
пивний кляр для кальмарів - фото крок 2
Поріжте кружечками.
пивний кляр для кальмарів - фото крок 3
Змішайте в мисці інгредієнти для клярі - яйце, борошно, сметану, столову ложку рослинної олії, пиво і молоко. Добре перемішайте.
пивний кляр для кальмарів - фото крок 4
Кальмарів обваляйте в борошні, потім занурте в кляр і обсмажте на розпеченій сковороді до золотистого кольору. Подайте на стіл зі сметаною.

Схожі рецепти