Пивний кляр для кальмарів
(покроковий рецепт з фото)
Гаряченькі і хрусткі кільця кальмарів послужать чудовою закускою, як на святковому столі, так і на сімейній вечері. Готуються швидко і легко.
Щоб приготувати кальмарів в пивному клярі, спочатку необхідно розморозити їх і поріжте кільцями. Потім приготуйте кляр з яйця, борошна, сметани, рослинної олії, пива і молока. Обваляйте кільця кальмарів в борошні, занурте в кляр і обсмажте на розпеченій сковороді до золотистого кольору. Подайте на стіл зі сметаною. Смачного!
- Кальмар - 2 штуки
- Яйце - 1 штука
- Крем - 1 Ст. Ложка
- Молоко - 3 Ст. Ложки
- Борошно - 4 Ст. Ложки
- Пиво - 0, 5 склянки
- Масло рослинне - За смаком (в кляр + для смаження)
Разморозьте кальмарів, обдайте окропом.
Поріжте кружечками.
Змішайте в мисці інгредієнти для клярі - яйце, борошно, сметану, столову ложку рослинної олії, пиво і молоко. Добре перемішайте.
Кальмарів обваляйте в борошні, потім занурте в кляр і обсмажте на розпеченій сковороді до золотистого кольору. Подайте на стіл зі сметаною.