Пісний панірувальний сухар з овочами
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви вирішили дотримуватися Великого посту або ж просто стежте за своєю зовнішністю і вагою, а також дотримуєтеся основ здорового харчування, то цей рецепт підійде вам ідеально.
Цікавитесь, як приготувати пісну галету з овочами? Тоді ви потрапили за адресою. Житнє борошно надає тісту легку кислинку. А овочі під спеціями просто незрівнянні.
- Борошно ражаная і пшеничне, суміш - 2, 5 склянки (тісто)
- Рослинна олія - 1/2 склянки (тісто)
- Окріп - 1/2 склянки (тісто)
- Розпушувач - 1 Чайна ложка (тісто)
- Сіль - За смаком (тісто)
- Баклажан - 1 штука
- Кабачок - 1 штука
- Перець - 1 штука
- Цибулина - 1 штука
- Часник - 5 зубчиків
- Спеції - За смаком (чебрець, розмарин, базилік, сіль, чорний мелений перець)
З усіх інгредієнтів для тіста замісити туге тісто, розкачайте його в пласт. Зверху викладіть рубані овочі, приправити сіллю, поперчіть, додайте спеції і зелень.
Загорніть вашу майбутню галету так, як показано на фото. Гарненько зафіксуйте краю, щоб вона не лопнула і не розлізлася в процесі випікання.
Випікайте галету сорок хвилинок при температурі 180 градусів. Подавати її можна як гарячою, так і холодної. Це відмінне самостійне блюдо.