Рецепт Пісний панірувальний сухар з овочами фото

Пісний панірувальний сухар з овочами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Овочі
Пісні страви
На обід , На вечерю
Випічка , Галети
Кількість порцій: 8
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Якщо ви вирішили дотримуватися Великого посту або ж просто стежте за своєю зовнішністю і вагою, а також дотримуєтеся основ здорового харчування, то цей рецепт підійде вам ідеально.

Опис приготування:

Цікавитесь, як приготувати пісну галету з овочами? Тоді ви потрапили за адресою. Житнє борошно надає тісту легку кислинку. А овочі під спеціями просто незрівнянні.

  • Борошно ражаная і пшеничне, суміш - 2, 5 склянки (тісто)
  • Рослинна олія - 1/2 склянки (тісто)
  • Окріп - 1/2 склянки (тісто)
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка (тісто)
  • Сіль - За смаком (тісто)
  • Баклажан - 1 штука
  • Кабачок - 1 штука
  • Перець - 1 штука
  • Цибулина - 1 штука
  • Часник - 5 зубчиків
  • Спеції - За смаком (чебрець, розмарин, базилік, сіль, чорний мелений перець)
пісний панірувальний сухар з овочами - фото крок 1
З усіх інгредієнтів для тіста замісити туге тісто, розкачайте його в пласт. Зверху викладіть рубані овочі, приправити сіллю, поперчіть, додайте спеції і зелень.
пісний панірувальний сухар з овочами - фото крок 2
Загорніть вашу майбутню галету так, як показано на фото. Гарненько зафіксуйте краю, щоб вона не лопнула і не розлізлася в процесі випікання.
пісний панірувальний сухар з овочами - фото крок 3
Випікайте галету сорок хвилинок при температурі 180 градусів. Подавати її можна як гарячою, так і холодної. Це відмінне самостійне блюдо.

Схожі рецепти