Пісний «Цезар»
(покроковий рецепт з фото)
Салат "цезар", мабуть, один з найпопулярніших салатів. Існує безліч варіантів його приготування, але незмінним залишаються листя хрусткого салату, сухарики і легка заправка.
У цьому рецепті я розповім, як приготувати пісний "цезар" . Для приготування потрібно тофу, помідори черрі і домашні сухарики. Для заправки будемо використовувати чорну сіль "кала Намак", яка додасть соусу яєчний смак.
- Хліб - 150 грам
- Помідори черрі - 150 грам
- Тофу - 150 грам
- Качанний салат - 250 грам
- Пісний майонез - 2-3 Ст. Ложок
- Гірчичний - 1/2 чайних ложки
- Лимонний сік - За смаком
- Чорна сіль "кала Намак" - 1-2 Щепоток
- Сіль - За смаком
- Рослинна олія - 1-2 чайних ложок
- Соєвий соус - 1-2 Ст. Ложок
- Часник гранульований - За смаком
- Кешью - 10-15 грам
- Харчові дріжджі - 1 Ст. Ложка
Підготуйте всі інгредієнти.
Хліб наріжте на дрібні кубики, додайте масло і сухий часник, сіль за смаком. Підсушіть хліб в духовці 15 хвилин при температурі 150 градусів.
Тофу наріжте на невеликі прямокутники, занурте в соєвий соус і підсмажити на грилі або сковороді до рум'яної скоринки.
У ступці подрібніть харчові дріжджі і кешью до однорідної крихти.
Змішайте пісний майонез, гірчицю і лимонний сік. Додайте чорну сіль.
Помідори розрізати навпіл, салат айсберг наріжте на прямокутні скибочки.
Викладіть на тарілку листя салату, полийте зверху соусом.
Потім викладіть тофу і помідори черрі.
Зверху посипте сухарями і горіховою крихтою.
Пісний "цезар" готовий, смачного!