Пісні котлети з щуки
(покроковий рецепт з фото)
Мені дуже подобаються котлети з щуки. Соковиті, ніжні, смачні - ідеальні для будь-якого прийому їжі. Сьогодні поділюся з вами рецептом, як можна приготувати пісні котлети з щуки.
Ця страва відрізняється простотою приготування і приємним смаком. Незважаючи на те, що трошки звичайно доведеться повозитися з обробленням риби, але воно того варто. Такі котлети їстимуть із задоволенням навіть діти. Для тих, хто постить і роздумує над меню так званих рибних днів, рекомендую взяти цей рецепт неодмінно на замітку. Нежирна щука як не можна підійде для пісних котлет. Незважаючи на те, що готувати ми їх будемо без сала, яєць, молока або вершкового масла, котлети вийдуть ніжні, соковиті і дуже смачні!
- Щука - 1 штука (у мене приблизно 600 грам)
- Цибуля - 1 штука
- Хліб білий - 2-3 скибочок
- Сухарі для панірування - 1/3 склянки
- Вода - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Кріп - За смаком
- Рослинна олія - За смаком (для смаження)
Підготуйте всі інгредієнти.
Зріжте у хліба скориночки, м'якуш поламайте руками, складіть в миску і влийте трохи води. Перемішайте і залиште хліб на 10-15 хвилин.
Цибуля наріжте невеликими кубиками і обсмажте до м'якості.
Щуку обробити на філе і 2-3 рази пропустіть через м'ясорубку з дрібними гратами.
Додайте віджатий від води хліб, обсмажену цибулю, подрібнену свіжу зелень, сіль і мелений перець.
Ретельно все перемішайте.
Сформуйте з фаршу котлети і обваляйте їх в сухарях.
Викладіть котлети на добре розігріту сковороду з рослинним маслом і обсмажте з двох сторін приблизно по 3 хвилини до рум'яної.
Пісні котлети з щуки готові. Смачного!