Пісні котлети з рису
(покроковий рецепт з фото)
Пісні котлетки з рису готуються на сковорідці, продукт можна порекомендувати для дієтичного харчування і при наявності зайвої ваги. Дивіться, як приготувати пісні котлети з рису, і пробуйте!
Для приготування використовуються тільки нежирні продукти. Котлети відрізняються ніжним ароматом, гарним зовнішнім виглядом. Можна блюдо використовувати для дієтичного щоденного раціону. Добре котлетки впишуться в режим харчування дитини або ослабленого хворого людини. Незважаючи на дієтичний характер, блюдо можна порекомендувати і для харчування всіх членів сім'ї.
- Рис відварний - 1 Склянка
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Масло рослинне - За смаком (для смаження)
- Картопля варена - 4-5 штук
1. На дно блюда викладіть заздалегідь відварений рис.
2. Далі наріжте цибулю дрібними шматочками. Надішліть на сковороду смажитися на рослинній олії.
3. Натріть моркву на тертці і додайте в сковороду з цибулею. Обсмажте ще кілька хвилин.
4. Викладіть зажарку з сковороди в блюдо зверху рису. Туди ж натріть картоплю на тертці.
5. Отриману масу перемішайте, приправити сіллю, поперчіть. Фарш для котлет готовий.
6. Розігрійте рослинне масло на сковороді і обсмажте котлетки з двох сторін до золотистого кольору. Смачного!