Рецепт Пишні оладки з кабачків фото

Пишні оладки з кабачків
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Німецька кухня
Овочі, Молочні продукти, Кабачок
Пісні страви
На вечерю, Для дітей, На природу, Легка вечеря, На сніданок, Ситний сніданок, Швидкий сніданок
Випічка, Оладки

Оладки з кабачків - відмінна закуска, яка згодиться для ситного сніданку, швидкого перекусу і легкого вечері. Оладки виходять дуже смачними і ситними, а приготувати їх зможе будь-яка господиня.

Для приготування пишних оладок з кабачків я використовую тільки наймолодші кабачки, які ще не мають насіння. Тісто з таких кабачків виходить дуже ніжним і легким, добре і швидко прожарівается. Мій рецепт, як приготувати пишні оладки з кабачків, дуже простий. Для замішуючи тесту я використовую сметану, саме завдяки їй оладки і виходять пишними, якщо ж ви використовуєте кефір, то додайте в тісто трохи розпушувача.

  • Кабачок - 1 штука
  • Крем - 200 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Борошно - 2-3 Ст. Ложок
  • Сіль - 1 щіпка
  • Петрушка - 2-3 штук (гілочки)
пишні оладки з кабачків - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Якщо ви використовуєте молодий кабачок, то його можна не очищати.
пишні оладки з кабачків - фото крок 2
Кабачок натріть на дрібній тертці, зайву рідину відіжміть.
пишні оладки з кабачків - фото крок 3
Петрушку порубати ножем і змішайте з кабачком.
пишні оладки з кабачків - фото крок 4
Додайте яйце, сметану, сіль, 2 ст. Ложки борошна.
пишні оладки з кабачків - фото крок 5
Гарненько перемішайте тісто, по консистенції воно повинно вийти схожим на густу сметану, якщо тісто вийшло рідким, додайте ще одну ложку борошна.
пишні оладки з кабачків - фото крок 6
Ложкою викладайте тісто на сковороду і обсмажуйте 2-3 хвилини з кожного боку.
пишні оладки з кабачків - фото крок 7
Пишні тури з кабачка готові. Подавайте зі сметанно-часниковим соусом. Їжте із задоволенням.

Схожі рецепти