Пишні оладки з кабачків
(покроковий рецепт з фото)
Оладки з кабачків - відмінна закуска, яка згодиться для ситного сніданку, швидкого перекусу і легкого вечері. Оладки виходять дуже смачними і ситними, а приготувати їх зможе будь-яка господиня.
Для приготування пишних оладок з кабачків я використовую тільки наймолодші кабачки, які ще не мають насіння. Тісто з таких кабачків виходить дуже ніжним і легким, добре і швидко прожарівается. Мій рецепт, як приготувати пишні оладки з кабачків, дуже простий. Для замішуючи тесту я використовую сметану, саме завдяки їй оладки і виходять пишними, якщо ж ви використовуєте кефір, то додайте в тісто трохи розпушувача.
- Кабачок - 1 штука
- Крем - 200 грам
- Яйце - 1 штука
- Борошно - 2-3 Ст. Ложок
- Сіль - 1 щіпка
- Петрушка - 2-3 штук (гілочки)
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Якщо ви використовуєте молодий кабачок, то його можна не очищати.
Кабачок натріть на дрібній тертці, зайву рідину відіжміть.
Петрушку порубати ножем і змішайте з кабачком.
Додайте яйце, сметану, сіль, 2 ст. Ложки борошна.
Гарненько перемішайте тісто, по консистенції воно повинно вийти схожим на густу сметану, якщо тісто вийшло рідким, додайте ще одну ложку борошна.
Ложкою викладайте тісто на сковороду і обсмажуйте 2-3 хвилини з кожного боку.
Пишні тури з кабачка готові. Подавайте зі сметанно-часниковим соусом. Їжте із задоволенням.