Пишні картопляні зрази
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви хочете навчиться робити в домашніх умовах приголомшливо смачні, неймовірно апетитні зрази, тоді цей покроковий рецепт з фотографіями буде дуже до речі. Запам'ятовуйте і обов'язково повторіть.
Отже, хочу розповісти вам, як приготувати пишні картопляні зрази з начинкою з смажених грибочків. Це відмінне блюдо, воно ситне, нескладне і смачне, його можна зробити на обід або вечерю для всієї родини. Повірте, від таких зраз просто неможливо відірватися. Подавайте до столу з зеленню і соусом до смаку.
- Картопля - 6-7 штук
- Яйце - 1 штука
- Борошно - 1 Чайна ложка
- Сіль і перець - За смаком
- Гриби - 300 грам
- Цибулина - 1 штука
- Кукурудзяний крохмаль - 3 чайних ложки
- Рослинна олія - За смаком (для смаження)

1. Ось вони - основні інгредієнти, які будуть потрібні для приготування страви. Картопля очистіть, залийте водою і поставте на вогонь. Після закипання посоліть за смаком і варіть до готовності. Вимийте, обсушити і наріжте тонкими скибочками гриби.

2. Очистіть і подрібніть цибулину. Обсмажте гриби з цибулею на олії до готовності. Додати сіль, додайте за смаком перець і інші спеції (при бажанні).

3. Коли картопля звариться, злийте з нього воду і розімніть сам овоч в пюре.

4. Після того, як він трохи охолоне, вбийте до нього яйце і додайте трохи борошна. Ретельно перемішайте.

5. На робочу поверхню насипте просіяний кукурудзяний крохмаль. Викладіть трохи картоплі, зліпите з нього корж. У центр помістіть начинку з смажених грибів.

6. Akkuratno паличка, формуючи котлетку. Обваляйте її з усіх боків в крохмалі.

7. Ось такі пишні зрази виходять в результаті. Викладіть їх на сковороду з рослинним маслом.

8. І смажте на середньому вогні з двох сторін до апетитної рум'яної скоринки. Смачно і нескладно, адже правда?
Пригощайтеся!
Пригощайтеся!