Пиріжки з яйцями на кефірі
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт пиріжків швидкий, а сама випічка виходить ніжною і повітряної. Тісто не потребує расстойке або підйомі, дуже зручно завжди мати такий рецепт під рукою. Пробуйте!
Для такої кількості тіста відваріть 10 великих яєць, посмажте 1-2 цибулини. Коли начинка буде готова, беріться за тісто. Розділіть його на 16 частин і сформуйте пиріжки, наповнюючи яєчної начинкою. Смажте у великій кількості гарячого масла. Дивіться детальний покроковий рецепт, як приготувати пиріжки з яйцями на кефірі, нижче. Хай щастить!
- Дріжджі свіжі - 25 грам
- Цукор - 1 Чайна ложка (з гіркою)
- Сіль - 1 щіпка
- Кефір - 1 Склянка
- Яйце сире - 1 штука
- Оцет 9% -ний - 1 Чайна ложка
- Борошно - 4-5 склянок
- Яйце варене - 10 штук (в начинку)
- Цибуля - 1-2 штук (в начинку)
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Кріп - За смаком
Приготуйте продукти для тіста і начинки. Для начинки відваріть яйця, очистіть цибулю.
Поріжте дрібно цибулю, обсмажте його на олії до готовності. Додати сіль.
Очищені варені яйця порубати гострим ножем на кубики.
Змішайте яйця, смажена цибуля, кріп, сіль. Начинка для пиріжків готова.
У малій кількості води розведіть свіжі дріжджі. Додайте цукор і сіль.
Додайте сире яйце і кефір кімнатної температури. Перемішайте.
Влийте оцет. Після почніть додавати борошно невеликими порціями і замісіть тісто. Воно не повинно бути занадто крутим, але і липнути до рук не повинно.
Розділити тісто 16 частин. Скачайте кожну кулькою.
Розкачайте кожну кульку на рівній поверхні, викладіть в центр кожної отриманої коржі по столовій ложці начинки.
Защипніть щільно краю.
І долонькою вдавите шов всередину.
Вигладивайте пиріжки в гаряче масло швом вниз. Смажте на повільному вогні до рум'яної скоринки.
З двох боків. Пиріжки готові!