Пиріжки з листкового тіста
(покроковий рецепт з фото)
Пиріжки завжди будуть доречні на будь-якому столі, будь то сніданок або обід. Це відмінний перекус. Розповім, як приготувати пиріжки з листкового тіста з шинкою і сиром. Спробуйте обов'язково!
Такі пиріжки - просто універсальна випічка. Їх можна брати з собою на обідню перерву, поснідати ними або зустріти гостей, пригостивши їх пиріжками з чаєм. А солона начинка надає їм пікантності та оригінальності. Легкий часниковий аромат збуджує апетит. Також ці пиріжки цілком можна їсти замість хліба з борщем або іншим супом.
- Листкове тісто - 500 грам
- Сир - 200 грам
- Шинка - 100 грам
- Часник - 1 зубчик
- Сіль - 1/4 чайних ложки
- Петрушка - 1 пучок
1
Шинку порубати невеликими кубиками.
2
Петрушку поріжте, часник пропустіть через прес.
3
Змішайте м'ясо, часник і зелень з сиром, підсолити.
4
Тісто розкачати, виріжте з нього прямокутники. Викладіть на серединку начинку і сформуйте пиріжки. Щоб краю краще злипалися, їх можна змочити водою.
5
Розігрійте духовку до 220 градусів. Пиріжки викласти на змащене маслом деко. Випікайте 15-20 хвилин. Смачного!