Пиріжки з курячою начинкою
(покроковий рецепт з фото)
Щось схоже на пиріжки є майже у всіх кухнях світу. Тому я люблю подібну випічку за її різноманітність. Коли хочеться, роблю ситне наповнення, іншим разом - пишне тісто. Що виберемо зараз?
Цього разу я захотіла дізнатися про те, як приготувати пиріжки з курячої начинкою. Вироби вийшли маленькі і хрусткі, тому вони з'їдаються всього за 2 укусу. Підійдуть як гарячої закуски. А всередині ви знайдете сюрприз - ароматну курочку з цибулею і тархуном в вершкової заливці.
- Куряче бёдро - 350 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Яєчний жовток - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Вершки - 100 мілілітрів
- Борошно пшеничне - 1, 5 склянки
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Естрагон подрібнений - 2 Ст. Ложки
- Вода холодна - 3, 5 Ст. Ложки
- Luk-salotų - 0, 5 штуки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
На сковороді розігрійте масло. Потім обсмажте в ньому курку протягом 15 хвилин до золотистої скоринки з обох сторін.
Курячі стегна приберіть, а в сковороду додайте цибулю. Обсмажте його 2 хвилини. Потім до нього додайте чайну ложку борошна і естрагон. Також влийте вершки.
Готуйте масу, помішуючи, поки вона не загусне. Далі в сковороду додайте дрібні шматочки курки. Перемішайте і додайте сіль і перець.
Тепер займіться тестом. Змішайте борошно і 1, 5 чайні ложки солі. Потім додайте олію. Збийте масу в блендері. Окремо збийте воду з яйцем. І потім з'єднайте обидві маси, замішавши тісто.
Готове тісто розкачати в тонкий пласт, з якого виріжте кола. У центр кожного викладіть начинку.
Потім зліпити пиріжки. Промажьте їх збитим жовтком з невеликою кількістю води. Посипте вироби сіллю і перцем. Викладіть їх на деко з пергаментом.
Запікайте пиріжки 25 хвилин в розігрітій до 190 градусів духовці. Смачного!