Рецепт Пиріжки з картоплею і шинкою фото

Пиріжки з картоплею і шинкою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , М'ясо , Овочі , Субпродукти , Картопля , Шинка
Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Випічка , Пиріжки
Кількість порцій: 9
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Пиріжки з картоплею і шинкою останній раз готувала на свій день народження. Гості все розхапали, поки чекали гаряче. Навіть на інші холодні закуски не глянули. А йдучи, попросили ще й з собою.

Опис приготування:

Як приготувати пиріжки з картоплею і шинкою?

1. Борошно змішайте з рослинним масло, сіллю і гашеного содою. Додайте кефір і замісити тісто. Готове тісто залиште в мисці в теплому місці на півгодини. До речі, якщо тісто складно місити і воно липне до рук, додайте ще борошна.

2. Шинку наріжте невеликими кубиками. Її можна обсмажити або додати в начинку сирої.

3. Картоплю наріжте і відваріть до готовності. Додати сіль.

4. Варену картоплю зітреш і перемішайте з шинкою.

5. Виросло тісто розкачати, виріжте блюдцем"млинці" .

6. У кожен"млинець" викладіть по ложці начинки, кінець кліпу.

10. На застелений пергаментним папером деко викладіть пиріжки, залишивши між ними трохи місця.

11. Змастіть пиріжки збитим яйцем.

12. Випікайте пиріжки з картоплею і шинкою в розігрітій до 190 градусів духовці до рум'яного кольору.

Пиріжки з картоплею і шинкою готові!

Смачного!

  • Картопля - 7-8 штук
  • Шинка - 350 грам
  • Борошно - 4 склянки
  • Кефір - 350 мілілітрів
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Сіль - За смаком
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
  • Яйце - 1-2 штук
Як приготувати пиріжки з картоплею і шинкою?

1. Борошно змішайте з рослинним масло, сіллю і гашеного содою. Додайте кефір і замісити тісто. Готове тісто залиште в мисці в теплому місці на півгодини. До речі, якщо тісто складно місити і воно липне до рук, додайте ще борошна.

2. Шинку наріжте невеликими кубиками. Її можна обсмажити або додати в начинку сирої.

3. Картоплю наріжте і відваріть до готовності. Додати сіль.

4. Варену картоплю зітреш і перемішайте з шинкою.

5. Виросло тісто розкачати, виріжте блюдцем"млинці" .

6. У кожен"млинець" викладіть по ложці начинки, кінець кліпу.

10. На застелений пергаментним папером деко викладіть пиріжки, залишивши між ними трохи місця.

11. Змастіть пиріжки збитим яйцем.

12. Випікайте пиріжки з картоплею і шинкою в розігрітій до 190 градусів духовці до рум'яного кольору.

Пиріжки з картоплею і шинкою готові!

Смачного!

Схожі рецепти