Рецепт Пиріжки з шинкою і сиром фото

Пиріжки з шинкою і сиром
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Борошно , М'ясо , Субпродукти , Молочні продукти , Сир , Кефір , Шинка
Вегетаріанське харчування
На полуденок
Випічка , Пиріжки
Кількість порцій: 6
Час приготування: 30 хв.

Хочу розповісти простий рецепт пиріжків, які дуже швидко готуються. Мені він знадобився, коли помітила, що термін зберігання кефіру і сиру закінчувався, а окремо молочних продуктів не хотілося.

Опис приготування:

Приготувати пиріжки з шинкою та сиром простіше простого.

1. У велику миску вилити кефір, додати соду, а потім інші інгредієнти - сир розтерти, додати сіль і борошно.

2. Рукою вимісити тісто, не треба лякатися, якщо борошно все ще буде приставати до руки.

3. На посипану борошном поверхню викладаємо тісто. Поділяємо на 6 невеликих частин. З кожної частини формуємо овали, посипаємо трохи зверху борошном.

4. У невеликий посуд дрібно нарізаємо шинку, сир трьом на бурачковой тертці, перемішуємо.

5. На кожен овал з тіста кладемо начинку з одного боку, іншою стороною тесту закриваємо. Пальцями закріплюємо край, а потім руками треба трохи натиснути на край, щоб не було так помітний.

6. На сковороду наливаємо масло, чекаємо, коли розігріється. Пиріжки обсмажуємо на сильному вогні з кожного боку з закритою кришкою по 4 хвилини, потім з відкритою кришкою по одній хвилині з кожної сторони.

Пиріжки готові!

  • Кефір - 0, 5 склянки (краще погуще)
  • Сир - 100 грам
  • Борошно - 200 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Твердий сир - 50 грам (для начинки)
  • Шинка - 50 грам (для начинки)
  • Сода - 0, 30 чайних ложки
Приготувати пиріжки з шинкою та сиром простіше простого.

1. У велику миску вилити кефір, додати соду, а потім інші інгредієнти - сир розтерти, додати сіль і борошно.

2. Рукою вимісити тісто, не треба лякатися, якщо борошно все ще буде приставати до руки.

3. На посипану борошном поверхню викладаємо тісто. Поділяємо на 6 невеликих частин. З кожної частини формуємо овали, посипаємо трохи зверху борошном.

4. У невеликий посуд дрібно нарізаємо шинку, сир трьом на бурачковой тертці, перемішуємо.

5. На кожен овал з тіста кладемо начинку з одного боку, іншою стороною тесту закриваємо. Пальцями закріплюємо край, а потім руками треба трохи натиснути на край, щоб не було так помітний.

6. На сковороду наливаємо масло, чекаємо, коли розігріється. Пиріжки обсмажуємо на сильному вогні з кожного боку з закритою кришкою по 4 хвилини, потім з відкритою кришкою по одній хвилині з кожної сторони.

Пиріжки готові!

Схожі рецепти