Рецепт Пиріжки з шинкою і сиром фото

Пиріжки з шинкою і сиром
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Борошно, М'ясо, Субпродукти, Молочні продукти, Сир, Кефір, Шинка
Вегетаріанське харчування
На полуденок
Випічка, Пиріжки

Хочу розповісти простий рецепт пиріжків, які дуже швидко готуються. Мені він знадобився, коли помітила, що термін зберігання кефіру і сиру закінчувався, а окремо молочних продуктів не хотілося.

Приготувати пиріжки з шинкою та сиром простіше простого.

1. У велику миску вилити кефір, додати соду, а потім інші інгредієнти - сир розтерти, додати сіль і борошно.

2. Рукою вимісити тісто, не треба лякатися, якщо борошно все ще буде приставати до руки.

3. На посипану борошном поверхню викладаємо тісто. Поділяємо на 6 невеликих частин. З кожної частини формуємо овали, посипаємо трохи зверху борошном.

4. У невеликий посуд дрібно нарізаємо шинку, сир трьом на бурачковой тертці, перемішуємо.

5. На кожен овал з тіста кладемо начинку з одного боку, іншою стороною тесту закриваємо. Пальцями закріплюємо край, а потім руками треба трохи натиснути на край, щоб не було так помітний.

6. На сковороду наливаємо масло, чекаємо, коли розігріється. Пиріжки обсмажуємо на сильному вогні з кожного боку з закритою кришкою по 4 хвилини, потім з відкритою кришкою по одній хвилині з кожної сторони.

Пиріжки готові!

  • Кефір - 0, 5 склянки (краще погуще)
  • Сир - 100 грам
  • Борошно - 200 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Твердий сир - 50 грам (для начинки)
  • Шинка - 50 грам (для начинки)
  • Сода - 0, 30 чайних ложки
Приготувати пиріжки з шинкою та сиром простіше простого.

1. У велику миску вилити кефір, додати соду, а потім інші інгредієнти - сир розтерти, додати сіль і борошно.

2. Рукою вимісити тісто, не треба лякатися, якщо борошно все ще буде приставати до руки.

3. На посипану борошном поверхню викладаємо тісто. Поділяємо на 6 невеликих частин. З кожної частини формуємо овали, посипаємо трохи зверху борошном.

4. У невеликий посуд дрібно нарізаємо шинку, сир трьом на бурачковой тертці, перемішуємо.

5. На кожен овал з тіста кладемо начинку з одного боку, іншою стороною тесту закриваємо. Пальцями закріплюємо край, а потім руками треба трохи натиснути на край, щоб не було так помітний.

6. На сковороду наливаємо масло, чекаємо, коли розігріється. Пиріжки обсмажуємо на сильному вогні з кожного боку з закритою кришкою по 4 хвилини, потім з відкритою кришкою по одній хвилині з кожної сторони.

Пиріжки готові!

Схожі рецепти