Пиріжки з грибами з листкового тіста
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт сподобається любителям випічки з листкового тіста. Ці пиріжки сміливо можна подавати до столу як закуску перед обідом або ж просто до вина, пиву і т.Д. Дуже легкі, ситні і неймовірно красиві!
Перед вами - простий рецепт приготування пиріжків з грибами з листкового тіста. Тісто у мене було покупне, листкове. Начинка готувалася з обсмажених з цибулею печериць. Самі пиріжки формуються за принципом пельменів. Перед випічкою слід змастити кожен пиріжок збитим яйцем (для рум'яності). Вдалого приготування!
- Тісто листкове - 250 грам (готове)
- Печериці - 400 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Масло рослинне - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Цибулю і гриби дрібно наріжте і обсмажте на олії до золотистого кольору. Сіль і перець додайте за смаком. Дайте начинці охолонути, потім подрібніть все в крихту за допомогою блендера.
Присипте борошном стіл і розкачати тісто до 2 мм, виріжте кружечки, діаметром 7-8 см. У центр кожного кружечка кладемо начинку, защипуємо тісто і формуємо пиріжки.
Застеляємо деко папером для випічки, викладаємо на нього пиріжки і змащуємо їх збитим яйцем. Випікаємо 20 хвилин, температура 200 градусів.
Смачного!