Рецепт Пиріжки з грибами з листкового тіста фото

Пиріжки з грибами з листкового тіста
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Тісто, Гриби, Листкове тісто
Пісні страви
На полуденок, Фуршет
Випічка, Пиріжки

Рецепт сподобається любителям випічки з листкового тіста. Ці пиріжки сміливо можна подавати до столу як закуску перед обідом або ж просто до вина, пиву і т.Д. Дуже легкі, ситні і неймовірно красиві!

Перед вами - простий рецепт приготування пиріжків з грибами з листкового тіста. Тісто у мене було покупне, листкове. Начинка готувалася з обсмажених з цибулею печериць. Самі пиріжки формуються за принципом пельменів. Перед випічкою слід змастити кожен пиріжок збитим яйцем (для рум'яності). Вдалого приготування!

  • Тісто листкове - 250 грам (готове)
  • Печериці - 400 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Яйце - 1 штука
  • Масло рослинне - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
пиріжки з грибами з листкового тіста - фото крок 1
Цибулю і гриби дрібно наріжте і обсмажте на олії до золотистого кольору. Сіль і перець додайте за смаком. Дайте начинці охолонути, потім подрібніть все в крихту за допомогою блендера.
пиріжки з грибами з листкового тіста - фото крок 2
Присипте борошном стіл і розкачати тісто до 2 мм, виріжте кружечки, діаметром 7-8 см. У центр кожного кружечка кладемо начинку, защипуємо тісто і формуємо пиріжки.
пиріжки з грибами з листкового тіста - фото крок 3
Застеляємо деко папером для випічки, викладаємо на нього пиріжки і змащуємо їх збитим яйцем. Випікаємо 20 хвилин, температура 200 градусів.
пиріжки з грибами з листкового тіста - фото крок 4
Смачного!

Схожі рецепти