Рецепт Пиріжки з грибами і рисом фото

Пиріжки з грибами і рисом
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня , Американська кухня
Крупи , Гриби , Мал , Печериці
Пісні страви
На полуденок , На природу
Випічка , Пиріжки
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Пиріжки з грибами і рисом - класика, якщо так можна висловитися! рум'яний, красиві і дуже апетитні. Начинка з рису з печерицями виходить просто чудовою! пробуємо готувати!

Опис приготування:

Перед вами - простий рецепт приготування пиріжків з грибами і рисом. Тісто замішується на пиві з додаванням солі. Виходить добре, тісто дуже еластичне, а готові пиріжки хрусткі і апетитні. При бажанні, можете додати до начинки моркву, обсмажити її з цибулею на сковороді. Гарного вам дня!

  • Борошно пшеничне - 350 грам
  • Пиво світле - 200 грам
  • Мал - 150 грам
  • Печериці - 200 грам
  • Цибуля ріпчаста - 300 грам
  • Масло рослинне - 300 грам
  • Сіль - За смаком
пиріжки з грибами і рисом - фото крок 1
В пиво додаємо дрібку солі і замішуємо з борошна тісто. Загортаємо його в харчову плівку і кладемо в холодильник.
пиріжки з грибами і рисом - фото крок 2
Мал відварити до готовності. Цибулю і гриби дрібно ріжемо і обсмажуємо на рослинному маслі до готовності. Не забуваємо про сіль і перець! змішуємо цибулю, гриби і зварений рис.
пиріжки з грибами і рисом - фото крок 3
Дістаємо з холодильника тісто, ділимо на частини і розгортаємо в кульки.
пиріжки з грибами і рисом - фото крок 4
Розкачуємо кожен кульку в коржик, на одну половинку кладемо начинку і накриваємо іншою. Ножичком обрізаємо зайве тісто, а краю акуратно защипувати.
пиріжки з грибами і рисом - фото крок 5
Обсмажуємо пиріжки з двох сторін на рослинній олії. Смажимо до красивого золотистого кольору.
пиріжки з грибами і рисом - фото крок 6
Смачного!

Схожі рецепти