Рецепт Пиріг з вишнею з листкового тіста фото

Пиріг з вишнею з листкового тіста
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Тісто , Ягоди , Листкове тісто , Вишня
На полуденок , Для дітей
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 6
Час приготування: 5 г. 0 хв.

Для любителів солоденького без зайвого клопоту пропоную взяти на озброєння цей дуже простий і апетитний відкритий пиріг з вишнею з листкового тіста в домашніх умовах.

Опис приготування:

Це дуже оригінальний рецепт приготування пирога з вишнею з листкового тіста з дуже ніжним мигдальним кремом. Від такого десерту складно відірватися - апетитні ягоди, м'який крем і хрустке тісто. Хороший варіант випічки для всієї родини.

  • Вишня - 250 грам
  • Листкове тісто - 500 грам
  • Вершкове масло - 125 грам
  • Цукор - 100 грам
  • Мигдалеве борошно - 400 грам
  • Яйце - 3 штуки
  • Ванілін - 1 щіпка
  • Цедра лимону - 1 Чайна ложка
пиріг з вишнею з листкового тіста - фото крок 1
1. Насамперед потрібно зайнятися кремом. Для його приготування необхідно збити цукор з вершковим маслом до однорідності. Всипати миндальную борошно, знову збити. Потім поступово вводити яйця, продовжуючи збивати крем. Додати дрібку ваніліну. Також використовувати в рецепт приготування пирога з вишнею з листкового тіста можна цедру цитрусових - апельсина або лимона. Готовий крем відправити в холодильник мінімум на 4 годину (можна залишити його на ніч).
пиріг з вишнею з листкового тіста - фото крок 2
2. Вишні вимити, обсушити як слід, видалити хвостики і кісточки.
пиріг з вишнею з листкового тіста - фото крок 3
3. Листкове тісто розкачати трохи і зробити по всій поверхні проколи вилкою. Деко застелити пергаментом і викласти шар тіста.
пиріг з вишнею з листкового тіста - фото крок 4
4. На поверхню тесту тонким шаром намазати крем. Викласти зверху ягоди. Класичний рецепт пирога з вишнею з листкового тіста - це відкритий варіант, але при бажанні зверху можна зробити прикраси з тіста.
пиріг з вишнею з листкового тіста - фото крок 5
5. Надіслати лист в розігріту духовку і випікати пиріг з вишнею з листкового тіста в домашніх умовах близько 25-30 хвилин. Перед подачею можна присипати цукровою пудрою, наприклад.

Схожі рецепти