Рецепт Пиріг з суницею фото

Пиріг з суницею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди , Суниця
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , На святковий стіл , Десерт
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 55 хв.

Пропоную вашій увазі дуже простий пиріг з суницею. Влітку, коли з суницею проблем немає, варто спробувати солодкий суничний пиріг - у нас вдома він завжди йде"на ура" .

Опис приготування:

1. У глибокому посудині збиваємо яйця з цукром, потім додаємо туди розтоплене вершкове масло і сметану. Ще раз все збиваємо до однорідної консистенції.

2. Просіваємо борошно і змішуємо її з сметанно-яєчною масою, отриманої раніше. Знову ж, перемішуємо все до утворення однорідної консистенції.

3. У тісто кладемо суницю і акуратно перемішуємо.

4. Виливаємо утворилося тісто в змащену вершковим маслом форму для випікання і ставимо в розігріту до 200 градусів духовку. Випікаємо при температурі 200 градусів 30-35 хвилин.

Пиріг з суницею, приготований за цим рецептом, виходить дуже м'яким і ніжним, а сама суниця залишається досить міцною і соковитою. Смачного!


  • Яйце - 3 штуки
  • Цукор - 1 Склянка
  • Крем (30% жирності) - 1 Склянка
  • Вершкове масло - 3 Ст. Ложки
  • Суниця - 400 грам
  • Пшеничне борошно - 300 грам
1. У глибокому посудині збиваємо яйця з цукром, потім додаємо туди розтоплене вершкове масло і сметану. Ще раз все збиваємо до однорідної консистенції.

2. Просіваємо борошно і змішуємо її з сметанно-яєчною масою, отриманої раніше. Знову ж, перемішуємо все до утворення однорідної консистенції.

3. У тісто кладемо суницю і акуратно перемішуємо.

4. Виливаємо утворилося тісто в змащену вершковим маслом форму для випікання і ставимо в розігріту до 200 градусів духовку. Випікаємо при температурі 200 градусів 30-35 хвилин.

Пиріг з суницею, приготований за цим рецептом, виходить дуже м'яким і ніжним, а сама суниця залишається досить міцною і соковитою. Смачного!

Схожі рецепти