Пиріг з суницею
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вашій увазі дуже простий пиріг з суницею. Влітку, коли з суницею проблем немає, варто спробувати солодкий суничний пиріг - у нас вдома він завжди йде "на ура" .
1. У глибокому посудині збиваємо яйця з цукром, потім додаємо туди розтоплене вершкове масло і сметану. Ще раз все збиваємо до однорідної консистенції.
2. Просіваємо борошно і змішуємо її з сметанно-яєчною масою, отриманої раніше. Знову ж, перемішуємо все до утворення однорідної консистенції.
3. У тісто кладемо суницю і акуратно перемішуємо.
4. Виливаємо утворилося тісто в змащену вершковим маслом форму для випікання і ставимо в розігріту до 200 градусів духовку. Випікаємо при температурі 200 градусів 30-35 хвилин.
Пиріг з суницею, приготований за цим рецептом, виходить дуже м'яким і ніжним, а сама суниця залишається досить міцною і соковитою. Смачного!
- Яйце - 3 штуки
- Цукор - 1 Склянка
- Крем (30% жирності) - 1 Склянка
- Вершкове масло - 3 Ст. Ложки
- Суниця - 400 грам
- Пшеничне борошно - 300 грам
2. Просіваємо борошно і змішуємо її з сметанно-яєчною масою, отриманої раніше. Знову ж, перемішуємо все до утворення однорідної консистенції.
3. У тісто кладемо суницю і акуратно перемішуємо.
4. Виливаємо утворилося тісто в змащену вершковим маслом форму для випікання і ставимо в розігріту до 200 градусів духовку. Випікаємо при температурі 200 градусів 30-35 хвилин.
Пиріг з суницею, приготований за цим рецептом, виходить дуже м'яким і ніжним, а сама суниця залишається досить міцною і соковитою. Смачного!