Рецепт Пісочний пиріг з суницею фото

Пісочний пиріг з суницею
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Ягоди, Суниця
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл
Випічка, Пироги

Пісочний пиріг з суницею - ніжне, смачне, тане в роті ласощі. Скуштувати його можна тільки влітку, коли працьовиті діти або бабусі принесуть на базар пахучу ягоду. А може ви самі?

Як приготувати пісочний пиріг з суницею:

1. Приготувати пісочне тісто - на дошці посікти масло з борошном до стану дрібної крупки, додати жовток, цукрову пудру, 1 ст. Ложку холодної води.

2. Замісити тісто.

3. Тісто покласти в холодильник на півгодини.

4. Розкачати тісто в тонкий пласт.

5. Укласти тісто у форму з бортиками близько 3 см..

6. Помістити форму з тестом в розігріту духовку і запекти.

7. Желатин розчинити у воді.

8. Міксером збити вершки з білком, в кінці додати желатин.

9. Покласти білкову масу в охолоджену форму з тіста і поставити в холодильник.

10. Коли вершки застигнуть, прикрасити пиріг суницею.

От і все! Рецепт пісочного пирога з суницею, як ви бачите, досить-таки простий.

Пісочний пиріг з суницею - це блюдо для гурманів, хоча зробити його зовсім не складно. Особливо, якщо ви коли-небудь вже готували пісочне тісто. Головний секрет - добре змішати борошно і масло, а потім обов'язково витримати тісто на холоді. Якщо ви робите це в перший раз, то будьте уважні, акуратно коректний. І ще - збити вершки - це теж наука! Якщо ви перестараєтеся, то отримаєте чудове вершкове масло. Так що не перестарайтеся

Словом, приготування пирога вимагає певної вправності. Зовсім початківцям кулінарам, напевно, краще почати з більш простих пирогів. Ну, а бувалим господаркам з великим стажем цей пиріг буде по плечу

Смачного!

  • Борошно - 300 грам (тісто)
  • Масло або маргарин - 150 грам (тісто)
  • Яйце - 2 штуки (жовток в тісто, білок в начинку.)
  • Суниця - 500 грам
  • Цукрова пудра - 70 грам (тісто)
  • Вершки - 250 грам
  • Ванілін - 1 За смаком
  • Желатин - 1 Чайна ложка
Як приготувати пісочний пиріг з суницею:

1. Приготувати пісочне тісто - на дошці посікти масло з борошном до стану дрібної крупки, додати жовток, цукрову пудру, 1 ст. Ложку холодної води.

2. Замісити тісто.

3. Тісто покласти в холодильник на півгодини.

4. Розкачати тісто в тонкий пласт.

5. Укласти тісто у форму з бортиками близько 3 см..

6. Помістити форму з тестом в розігріту духовку і запекти.

7. Желатин розчинити у воді.

8. Міксером збити вершки з білком, в кінці додати желатин.

9. Покласти білкову масу в охолоджену форму з тіста і поставити в холодильник.

10. Коли вершки застигнуть, прикрасити пиріг суницею.

От і все! Рецепт пісочного пирога з суницею, як ви бачите, досить-таки простий.

Пісочний пиріг з суницею - це блюдо для гурманів, хоча зробити його зовсім не складно. Особливо, якщо ви коли-небудь вже готували пісочне тісто. Головний секрет - добре змішати борошно і масло, а потім обов'язково витримати тісто на холоді. Якщо ви робите це в перший раз, то будьте уважні, акуратно коректний. І ще - збити вершки - це теж наука! Якщо ви перестараєтеся, то отримаєте чудове вершкове масло. Так що не перестарайтеся

Словом, приготування пирога вимагає певної вправності. Зовсім початківцям кулінарам, напевно, краще почати з більш простих пирогів. Ну, а бувалим господаркам з великим стажем цей пиріг буде по плечу

Смачного!

Схожі рецепти