Пиріжки з суницею
(покроковий рецепт з фото)
Пиріжки з суницею - чудово смачні і ніжні. Я люблю їх робити з листкового тіста, тому що воно ідеально поєднується з ягодою і завжди є в моєму холодильнику. І готувати дуже швидко!
Мій рецепт пиріжків з суницею наступний:
1. Перебираю, мою і обсушую суницю.
2. Тісто дістаю з холодильника, розкочують в один великий пласт.
3. Ріжу на однакові прямокутники
4. На довгий край викладаю суницю припудрену крохмалем, якщо ягода велика, то ріжу на дрібні шматочки.
5. На кожен коржик насипаю чайну ложку цукру.
6. Скачують пиріжок в трубочку, защипуємо кінці.
7. Викладаю на деко.
8. Змащую яйцем пиріжки з суницею.
9. Випікати при 200 градусах 15 хвилин.
Смачного!
Пиріжки з суницею моментально готуються і виходять дуже смачненькі. Мені вони нагадують мої улюблені ще з дитинства пиріжки з Макдональдса (пам'ятайте, які ще в комплекті з кавою продають? ). Пропорцію тесту і суниці можете змінювати на свій смак, тільки не розгортайте тісто занадто тонко. Вони можуть порватися, і начинка виллється. Час випічки теж визначайте індивідуально, воно буде залежати від розміру пиріжків з суницею. Успіхів!
- Листкове тісто - 400 грам
- Суниця - 250 грам
- Крохмаль - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 100 грам
- Яйце - 1 штука (на мастило)
1. Перебираю, мою і обсушую суницю.
2. Тісто дістаю з холодильника, розкочують в один великий пласт.
3. Ріжу на однакові прямокутники
4. На довгий край викладаю суницю припудрену крохмалем, якщо ягода велика, то ріжу на дрібні шматочки.
5. На кожен коржик насипаю чайну ложку цукру.
6. Скачують пиріжок в трубочку, защипуємо кінці.
7. Викладаю на деко.
8. Змащую яйцем пиріжки з суницею.
9. Випікати при 200 градусах 15 хвилин.
Смачного!
Пиріжки з суницею моментально готуються і виходять дуже смачненькі. Мені вони нагадують мої улюблені ще з дитинства пиріжки з Макдональдса (пам'ятайте, які ще в комплекті з кавою продають? ). Пропорцію тесту і суниці можете змінювати на свій смак, тільки не розгортайте тісто занадто тонко. Вони можуть порватися, і начинка виллється. Час випічки теж визначайте індивідуально, воно буде залежати від розміру пиріжків з суницею. Успіхів!