Пиріг з руколою
(покроковий рецепт з фото)
Є господині, які, як їм здається, перепробували все рецепти. Але все ж для них залишився самий пікантний, оригінальний і нескладний рецепт пирога, який їм дуже сподобається.
Цей рецепт більшою мірою приваблює своєю простотою, також він дуже корисний і смачний. Готувати його зовсім просто, варто лише поєднати правильно все його компоненти, а після - запекти їх. Пиріг може вийти дуже ніжним, соковитим і приємним на смак.
- Тісто листкове - 250 грам
- Рукола - 100 грам
- Щавель - 30 грам
- Бринза - 250 грам
- Сир - 100 грам
- Сир твердий - 30 грам
- Куряче яйце - 1 штука
- Цибуля зелена - За смаком
- Петрушка - За смаком
- Вершкове масло - 50 грам
- Борошно - 50 грам
- Чорний перець - 0, 25 чайних ложки
- Пажитник - 0, 5 чайних ложки
1. Перш за все починайте з приготування начинки для пирога. Рукколу гарненько промийте і просушіть. Поріжте салат.
2. Те ж саме зробіть і зі щавлем. Переберія його, помийте, висушіть, листя крупно поріжте їх.
3. На наступному етапі слід підготувати додаткову зелень, яка припадає вам до смаку, помийте і поріжте її.
4. Візьміть ємність, висипте в неї щавель, зелень і рукколу. Перешкодьте всі інгредієнти (можна руками). Бринзу доведеться покришити, додавши трохи зелені.
5. Яйця Збийте. У ємність додайте сир, влийте яйце, всипте спеції за смаком. Начинку знову перемішайте, яйце допоможе надати якоїсь в'язкість, сіль можна не використовувати, так як для приготування узятий солоний сир.
6. Духовка повинні бути розігріта до 180 градусів. На наступному етапі можна приступати до тесту. Спочатку розтопіть масло, пінку зніміть.
7. Стіл присипте борошном. Візьміть тісто, розділіть його на чотири частини. Кожну з частин розкочуйте якомога тонше. Лист повинен бути більше діаметра форми, за рахунок цього можна буде підвернути краю пирога.
8. У форму викладайте перший лист тіста, змащуйте його маслом, після цього викладайте другий лист, також змастіть маслом зверху. І так всі чотири листа.
9. Начинку варто викласти на тісто, підвернути краю. Верхівку також змастіть маслом. Випікати пиріг потрібно близько 30 хвилин, краю повинні бути рум'яними. Якщо при запіканні з'явиться рідина, позбудьтеся від неї. Сирна скоринка зробить пиріг більш соковитим. Тепер ви знаєте, як приготувати пиріг з руколою, щоб було ситно і смачно.