Пиріг з куркою і капустою
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 10
Час приготування: 30 хв.
Приготуйте такий пиріг - і порадуйте домашніх смачною випічкою!
Опис приготування:
Перед тим як почати готувати, не забудьте ретельно промити куряче філе і всі необхідні овочі.
- Тісто дріжджове - 500 грам
- Куряче філе - 400 грам
- Капуста білокачанна - 1 штука
- Рослинна олія - 30 мілілітрів
- Сіль, спеції - За смаком
- Яйця - 3 штуки
Білокачанну капусту тонко нашаткуйте.
М'ясо птиці потрібно зняти з кістки і нарізати кубиками. Можна взяти філе або просто м'ясо курки, але обов'язково без шкіри і кісток.
На рослинному маслі обсмажте куряче м'ясо. Додайте спеції, сіль. Смажте, помішуючи, 5-7 хвилин.
До м'яса додаємо капусту і відразу перемішуємо. Тушкуємо під кришкою ще 7 хвилин.
У форму для запікання викладіть тісто. Помістіть його, щоб воно лягло рівним шаром, зробіть"бортики" . Готову начинку злегка остудіть і потім викладіть в центр форми. Акуратно розподіліть її по всьому пирогу.
Збийте 3 яйця. Додати сіль. Отриману омлетну масу вилийте на капустяну начинку.
Запікайте в духовці при 180 градусів до легкого рум'янцю. Подавайте до столу остиглим.