Рецепт Пиріг з куркою і капустою фото

Пиріг з куркою і капустою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
Овочі , Птах , Капуста , Курка , Куряче філе
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 10
Час приготування: 30 хв.

Приготуйте такий пиріг - і порадуйте домашніх смачною випічкою!

Опис приготування:

Перед тим як почати готувати, не забудьте ретельно промити куряче філе і всі необхідні овочі.

  • Тісто дріжджове - 500 грам
  • Куряче філе - 400 грам
  • Капуста білокачанна - 1 штука
  • Рослинна олія - 30 мілілітрів
  • Сіль, спеції - За смаком
  • Яйця - 3 штуки
пиріг з куркою і капустою - фото крок 1
Білокачанну капусту тонко нашаткуйте.
пиріг з куркою і капустою - фото крок 2
М'ясо птиці потрібно зняти з кістки і нарізати кубиками. Можна взяти філе або просто м'ясо курки, але обов'язково без шкіри і кісток.
пиріг з куркою і капустою - фото крок 3
На рослинному маслі обсмажте куряче м'ясо. Додайте спеції, сіль. Смажте, помішуючи, 5-7 хвилин.
пиріг з куркою і капустою - фото крок 4
До м'яса додаємо капусту і відразу перемішуємо. Тушкуємо під кришкою ще 7 хвилин.
пиріг з куркою і капустою - фото крок 5
У форму для запікання викладіть тісто. Помістіть його, щоб воно лягло рівним шаром, зробіть"бортики" . Готову начинку злегка остудіть і потім викладіть в центр форми. Акуратно розподіліть її по всьому пирогу.
пиріг з куркою і капустою - фото крок 6
Збийте 3 яйця. Додати сіль. Отриману омлетну масу вилийте на капустяну начинку.
пиріг з куркою і капустою - фото крок 7
Запікайте в духовці при 180 градусів до легкого рум'янцю. Подавайте до столу остиглим.

Схожі рецепти