Рецепт Пиріг з дріжджового тіста в духовці фото

Пиріг з дріжджового тіста в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Овочі, Дріжджове тісто
Вегетаріанське харчування
На полуденок
Випічка, Пироги

Домашні пироги пам'ятають все ще з дитинства. Їх пекла наші мами або бабусі. Для мене прикладом була не та і не інша, а моя тітка. Вона жила з нами в одному дворі, і її випічка була шедевральною!

Для приготування цієї пирога можна взяти інше варення, але пам'ятайте, що воно повинно бути досить густим. Відмінно підійдуть заготовки мармеладного типу, джеми. Воно не тече і відмінно підходить для приготування таких страв. Розповідаю і показую, як приготувати пиріг з дріжджового тіста в духовці.


  • Дріжджове тісто готове - 400-500 грам
  • Варення з кабачків з апельсином - 3-4 Ст. Ложок (або будь-яке інше)
  • Куряче яйце - 1 штука
  • Кунжут - За смаком

Схожі рецепти