Пиріг з дріжджового тіста в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Домашні пироги пам'ятають все ще з дитинства. Їх пекла наші мами або бабусі. Для мене прикладом була не та і не інша, а моя тітка. Вона жила з нами в одному дворі, і її випічка була шедевральною!
Для приготування цієї пирога можна взяти інше варення, але пам'ятайте, що воно повинно бути досить густим. Відмінно підійдуть заготовки мармеладного типу, джеми. Воно не тече і відмінно підходить для приготування таких страв. Розповідаю і показую, як приготувати пиріг з дріжджового тіста в духовці.
- Дріжджове тісто готове - 400-500 грам
- Варення з кабачків з апельсином - 3-4 Ст. Ложок (або будь-яке інше)
- Куряче яйце - 1 штука
- Кунжут - За смаком