Рецепт Пиріг «крокодил» фото

Пиріг «крокодил»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Тісто, М'ясо, Овочі, Фарш
Пісні страви
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Випічка, Пироги, Страви з начинкою

Сьогодні я розповім вам, як приготувати пиріг "крокодил" - один з найбільш незвичайних і красивих пирогів, який з упевненістю можна назвати витвором кулінарного мистецтва! обов'язково спробуйте!

Цей рецепт доводить, що приготувати такий гарний пиріг "крокодил" зовсім нескладно, головне правильно виліпити форму крокодила. Начинку можна брати будь-яку, головне, щоб вона не була занадто рідкою. Ви можете пофантазувати і зробити крокодила трохи по-іншому, все у ваших руках! Обов'язково порадуйте своїх близьких цим твором кулінарного мистецтва!

  • Яйце - 1 штука
  • Молоко - 250 мілілітрів
  • Сухі дріжджі - 11 грам
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки (для тіста)
  • Рослинна олія - 6 Ст. Ложок
  • Борошно - 500 грам
  • Фарш зі свинини - 500 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Сіль - За смаком
  • Перець - 1 За смаком
пиріг
1. Замісити тісто: збийте вінчиком яйця з молоком, додайте олію, цукор, дріжджі і сіль. Добре перемішайте.
пиріг
2. Поступово просійте в тісто борошно і замісіть м'яке тісто. Накрийте його рушником, дайте постояти 30 хвилин.
пиріг
3. Підготуйте начинку. Для цього пропустіть через м'ясорубку цибулю і моркву, добре перемішайте з фаршем. Посоліть і поперчіть його, додайте спеції за смаком. Обсмажте фарш на середньому вогні до готовності, після чого влийте трохи окропу і тушкуйте ще 10 хвилин. Фарш має вийти розсипчастим.

Схожі рецепти