Рецепт Пиріг «крокодил» фото

Пиріг «крокодил»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Тісто , М'ясо , Овочі , Фарш
Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Випічка , Пироги , Страви з начинкою
Кількість порцій: 7-9
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Сьогодні я розповім вам, як приготувати пиріг"Крокодил" - один з найбільш незвичайних і красивих пирогів, який з упевненістю можна назвати витвором кулінарного мистецтва! обов'язково спробуйте!

Опис приготування:

Цей рецепт доводить, що приготувати такий гарний пиріг"Крокодил" зовсім нескладно, головне правильно виліпити форму крокодила. Начинку можна брати будь-яку, головне, щоб вона не була занадто рідкою. Ви можете пофантазувати і зробити крокодила трохи по-іншому, все у ваших руках! Обов'язково порадуйте своїх близьких цим твором кулінарного мистецтва!

  • Яйце - 1 штука
  • Молоко - 250 мілілітрів
  • Сухі дріжджі - 11 грам
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки (для тіста)
  • Рослинна олія - 6 Ст. Ложок
  • Борошно - 500 грам
  • Фарш зі свинини - 500 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Сіль - За смаком
  • Перець - 1 За смаком
пиріг
1. Замісити тісто: збийте вінчиком яйця з молоком, додайте олію, цукор, дріжджі і сіль. Добре перемішайте.
пиріг
2. Поступово просійте в тісто борошно і замісіть м'яке тісто. Накрийте його рушником, дайте постояти 30 хвилин.
пиріг
3. Підготуйте начинку. Для цього пропустіть через м'ясорубку цибулю і моркву, добре перемішайте з фаршем. Посоліть і поперчіть його, додайте спеції за смаком. Обсмажте фарш на середньому вогні до готовності, після чого влийте трохи окропу і тушкуйте ще 10 хвилин. Фарш має вийти розсипчастим.
пиріг
4. Коли тісто підніметься, розкачайте його в прямокутник з рівними краями. Перекладіть тісто на деко, викладіть по центру начинку. З боків розріжте тісто на смужки, Ділянка "Kosicki" навколо начинки.
пиріг
5. Сформуйте хвіст і морду крокодила. Виліпити з тіста і перцю горошком очі крокодилу. Скачайте два великих і два маленьких кульки, виліпити з них лапки (можна зробити надрізи ножем у вигляді пальчиків).
пиріг
6. За допомогою ножиць зробіть шипи і колючки крокодилу, для цього просто надріжте тісто по всьому периметру. Змастіть тісто злегка збитим яйцем, щоб воно підрум'янилося при випіканні. Випікайте пиріг у розігрітій до 180 градусів духовці 20 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти