Пиріг «крокодил»
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні я розповім вам, як приготувати пиріг "крокодил" - один з найбільш незвичайних і красивих пирогів, який з упевненістю можна назвати витвором кулінарного мистецтва! обов'язково спробуйте!
Цей рецепт доводить, що приготувати такий гарний пиріг "крокодил" зовсім нескладно, головне правильно виліпити форму крокодила. Начинку можна брати будь-яку, головне, щоб вона не була занадто рідкою. Ви можете пофантазувати і зробити крокодила трохи по-іншому, все у ваших руках! Обов'язково порадуйте своїх близьких цим твором кулінарного мистецтва!
- Яйце - 1 штука
- Молоко - 250 мілілітрів
- Сухі дріжджі - 11 грам
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки (для тіста)
- Рослинна олія - 6 Ст. Ложок
- Борошно - 500 грам
- Фарш зі свинини - 500 грам
- Цибулина - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Сіль - За смаком
- Перець - 1 За смаком
1. Замісити тісто: збийте вінчиком яйця з молоком, додайте олію, цукор, дріжджі і сіль. Добре перемішайте.
2. Поступово просійте в тісто борошно і замісіть м'яке тісто. Накрийте його рушником, дайте постояти 30 хвилин.
3. Підготуйте начинку. Для цього пропустіть через м'ясорубку цибулю і моркву, добре перемішайте з фаршем. Посоліть і поперчіть його, додайте спеції за смаком. Обсмажте фарш на середньому вогні до готовності, після чого влийте трохи окропу і тушкуйте ще 10 хвилин. Фарш має вийти розсипчастим.