Пиріг «Basbusa»
(покроковий рецепт з фото)
Пиріг "басбуса" - неймовірно смачна східні солодощі, яка не містить в собі ні грама борошна! Виходить такий пиріг дуже смачним, розсипчастим і просоченою лимонним соком з бренді.
Подруга розповіла мені, як приготувати пиріг "басбуса" . Цей неймовірно ароматний пиріг підкорить ваше серце! Приготований з деякими модифікаціями за традиційним східним рецептом, цей він стане одним з ваших улюблених завдяки розсипчастою і в той же час вологою текстурою, цитрусовому аромату и легкому привкусу бренди. Такий пиріг необхідно їсти остиглим (так він смачніший) і нарізати квадратиками або прямокутниками.
- Манька - 500 грам
- Йогурт - 500 грам
- Цукор - 200 грам
- Вершкове масло - 150 грам
- Розпушувач - 10 грам
- Бренді - 50 грам
- Кокосова стружка - 100 грам
- Яйце - 4 штуки
- Сіль - 1 щіпка
- Ванілін - 1 За смаком
- Апельсин - 2 штуки
- Лимон - 1 штука
- Мед - 4 Ст. Ложки
1. Розбийте яйця і додайте цукор. Перемішайте масу міксером. Потім додайте розтоплене вершкове масло, йогурт. Розмішайте до однорідного стану.
2. Додайте манну крупу з розпушувачем, добре перемішуючи міксером. Трохи солоного тіста.
3. Вилийте тісто в застелену пергаментним папером форму. Випікайте в розігрітій до 200 градусів духовці 1 час.
4. З апельсинів зніміть цедру і вичавіть сік з м'якоттю. Вилийте масу на сковорідку, додайте лимонний сік і мед, дайте трохи прогрітися (нЕ karameliziruyte). В кінці додайте цедру лимона, бренди, прогрійте просочення і зніміть з вогню (не кип'ятіть).
5. Коли пиріг буде готовий, просочіть його просоченням. Дайте пирогу охолонути і присипте кокосовою стружкою. Приємно апетиту!