Рецепт Pigodi фото

Pigodi
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Борошно, Пшеничне борошно, Дріжджі, Сухі дріжджі
Пісні страви, Веганські страви
На обід, На вечерю
Випічка, Пиріжки

Пігоді - корейські парові пиріжки. На відміну від хінкалі або мантів, вони готуються на дріжджовому тесті і виходять повітряними, як хмара.

Докладніше, як приготувати пігоді, я розповім нижче. Щоб під час кипіння в пароварці конденсат не попадав на пиріжки, оберніть кришку кухонним рушником. Подавайте пігоді з соєвим соусом і зеленню. Я пропоную приготувати пісний варіантів пігоді - з капустою, морквиною по-корейськи і печерицями. Беріть на замітку рецепт корейських пиріжків, вони виходять дуже смачними!

  • Борошно - 600 грам
  • Вода - 300 мілілітрів (тепла)
  • Дріжджі - 7 грам (сухі)
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Капуста - 250 грам (білокачанна)
  • Печериці - 150 грам
  • Морква по-корейськи - 100 грам
  • Соєвий соус - 30 мілілітрів
  • Цибуля - 1 штука
Pigodi - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
Pigodi - фото крок 2
Борошно змішайте з сіллю. Дріжджі з цукром змішайте з теплою водою, залиште на 5 хвилин, щоб вони трохи піднялися. Влийте опару в борошно.
Pigodi - фото крок 3
Вимісити тісто. Залиште його на 1 годину підніматися.
Pigodi - фото крок 4
Наріжте цибулю та печериці на дрібні кубики. Обсмажте на середньому вогні до м'якості і випаровування вологи.
Pigodi - фото крок 5
Капусту теж наріжте кубиками. Додайте до смаженого цибулі і грибів. Влийте соєвий соус і тушкуйте капусту під кришкою приблизно 20 хвилин.
Pigodi - фото крок 6
В кінці додайте моркву по-корейськи. Перемішайте все і зніміть з плити.
Pigodi - фото крок 7
Тісто розкачати завтовшки в півсантиметра. Виріжте гуртки, в центр викладіть начинку.
Pigodi - фото крок 8
Акуратно підтягніть обидва краю до центру і защіпніте. Залиште пиріжки піднятися ще на 15 хвилин. Потім готуйте їх на пару протягом 25 хвилин.
Pigodi - фото крок 9
Пігоді готові, смачного!

Схожі рецепти