Рецепт Підлива з яловичини фото

Підлива з яловичини
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Яловичина
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На святковий стіл
Гарячі страви

Пропоную традиційний рецепт приготування підливи з м'ясом, яка підійде до будь-якого гарніру, будь то макарони, картопляне пюре або каша.

Якщо ви не знаєте, як приготувати підливу з яловичини, то мій рецепт неодмінно вам в цьому допоможе. Приготування само по собі дуже просте і швидке, але ще більш спрощується завдяки мультиварці. Саме з її допомогою ваших зусиль на приготування піде мінімальна кількість. А це дуже важливо після важкого робочого дня.

  • Яловичина - 300 грам
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Перець духмяний мелений - 1-2 Щепоток
  • Томатний сік - 180 мілілітрів
підлива з яловичини - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
підлива з яловичини - фото крок 2
Яловичину (раджу брати м'якоть) поріжте соломкою.
підлива з яловичини - фото крок 3
Лук поріжте півкільцями, а мороквь натріть на крупній тертці.
підлива з яловичини - фото крок 4
Надішліть в чашу мультиварки яловичину з невеликою кількістю рослинного масла. Увімкніть режим обсмажування на 20 хвилин.
підлива з яловичини - фото крок 5
Коли м'ясо пустить сік, додайте цибулю і моркву, готуйте 10 хвилин.
підлива з яловичини - фото крок 6
Влийте томатний сік, всипте сіль і перець. Можете покласти свої улюблені спеції. Готуйте до кінця роботи програми.
підлива з яловичини - фото крок 7
Підлива з яловичини готова. Смачного!

Схожі рецепти