Підлива з яловичини
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную традиційний рецепт приготування підливи з м'ясом, яка підійде до будь-якого гарніру, будь то макарони, картопляне пюре або каша.
Якщо ви не знаєте, як приготувати підливу з яловичини, то мій рецепт неодмінно вам в цьому допоможе. Приготування само по собі дуже просте і швидке, але ще більш спрощується завдяки мультиварці. Саме з її допомогою ваших зусиль на приготування піде мінімальна кількість. А це дуже важливо після важкого робочого дня.
- Яловичина - 300 грам
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Перець духмяний мелений - 1-2 Щепоток
- Томатний сік - 180 мілілітрів
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Яловичину (раджу брати м'якоть) поріжте соломкою.
Лук поріжте півкільцями, а мороквь натріть на крупній тертці.
Надішліть в чашу мультиварки яловичину з невеликою кількістю рослинного масла. Увімкніть режим обсмажування на 20 хвилин.
Коли м'ясо пустить сік, додайте цибулю і моркву, готуйте 10 хвилин.
Влийте томатний сік, всипте сіль і перець. Можете покласти свої улюблені спеції. Готуйте до кінця роботи програми.
Підлива з яловичини готова. Смачного!